Tomu sa povie prirodzená krása: Aha, ako vyzerala Eliška Balzerová v mladosti!

Charizmatická herečka patrí celé desaťročia medzi najúspešnejšie a najobľúbenejšie české herečky. Z mnohých seriálov a filmov ju však veľmi dobre poznajú aj slovenskí diváci.

Sympatická Eliška Balzerová sa azda najviac preslávila ako doktorka Alžbeta Čeňková z kultového seriálu Nemocnica na okraji mesta. Po tomto projekte sa z nej stala hotová hviezda. Zahrala si v desiatkach rôznych projektov, medzi ktorými nechýbajú nezabudnuteľné filmy Vrchní, prchni! či S tebou mně baví svět. Hlavné úlohy však hrala aj v novších snímkach, ako Ženy v pokušení, Teória tigra, Tátova volha či Posledná aristokratka. Jedným z najnovších filmov, v ktorých si strihla hlavnú rolu je romantická komédia Príliš osobná známosť.

Sympatická a úspešná herečka oslávila v máji 71. narodeniny a pri pohľade na ňu sa nedá povedať nič iné, len, že starne s gráciou a do krásy. Jej tvár síce zdobia vrásky, no pôsobí s nimi veľmi šarmantne a hlavne prirodzene. Koniec koncov, prirodzene krásna bola odjakživa a jej fotky z mladosti doslova vyrážajú dych. Naturálna krása zvýraznená jemným mejkapom je skrátka vždy dobrý nápad. A Eliška to vie!

Sledujte úspešnú romantickú komédiu Príliš osobná známosť v hlavnej úlohe s Eliškou Balzerovou už dnes o 20:35 na JOJke!