Následky rodinnej karantény: Bruce Willis dcére vyholil hlavu!

Karanténa kvôli celosvetovej pandémii koronavírusu robí s ľuďmi naprieč kontinentmi naozaj divné veci. Výnimkou nie je ani Bruce Willis, ktorý vytiahol na jednu zo svojich dcér holiaci strojček a nekompromisne ju pripravil o všetky vlasy.

Vystrájanie Bruca Willissa so strojčekom hercova dcéra Tallulah Willis zvečnila na krátky videozáznam, ktorý následne zavesila na sociálnu sieť. Herec drží v ľavej ruke strojček, zatiaľ čo pravou pridržiava svoju v poradí tretiu dcéru za rameno, aby sa nemykala. So sústredeným výrazom systematicky postupuje po dcérinej hlave.

​Pri pohľade na toto video sa ľahko starším ročníkom iste vybaví nepríjemný moment z detstva, kedy sa ostrihaním dohola riešila zavšivená hlava. Filmovým fanúšikom video zrejme dosť pripomenulo film G.I. Jane, v ktorého jednej scéne siaha podobným spôsobom po strojčeku Tallulina matka Demi Moore. Kvôli úlohe adeptky na dôstojníčku špeciálneho oddielu americkej armády herečke na hlave zostali vlasy s dĺžkou ani nie tri milimetre. Tallulah sa ale nepokúša zbaviť nechcených parazitov, holú hlavu si nevyžiadala ani žiadna filmová či televízna úloha. Dôvod svojho rozhodnutia dcéra slávneho hereckého páru neozrejmila, najskôr je za tým proste chuť experimentovať a obyčajná nuda v karanténe. Tu totiž trávil Bruce Willis so svojou prvou ženoy Demi Moore a dcérami zo spoločného manželstva. OD roku 2009 je herec druhýkrát ženatý, a to s Emmou Heming. Aj s o 32 rokov mladšou modelkou si Bruce Willis nenechal ujsť príležitosť mať deti. Spolu majú zatiaľ dve dcéry.

View this post on Instagram

Not a hair out of place ??‍♀️? @buuski

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw) on

View this post on Instagram

#repost @buuski ・・・ father

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw) on

Bruca Willisa môžete vidieť už dnes večer vo filme Smrtonosná pasca: Opäť v akcii o 20:25 hod. na JOJ PLUS!

Tagy: Bruce Willis