Ženáč David Gránský prehovoril o dieťati: Plány mu zhatil koronavírus!

Ženáčom je síce len rok, so svojou vyvolenou Nikolou už ale prekročili medzník jedenástich spoločných rokov vzťahu, takže je prirodzené, že sa David Gránský nebráni otcovstvu. Skôr, ako sa to ale stane, chceli si manželia Gránski dopriať ešte exotickú a poriadne luxusnú svadobnú cestu. Keďže im ale cestovateľské plány zhatila celosvetová pandémia koronavírusu, odsunuli sa aj myšlienky na spoločného potomka.

Keby všetko vyšlo, ako si predsavzali, chceli David Gránský s manželkou Nikolou tento rok na jar vyraziť na mesiac trvajúci cestu po Ázii. Vzhľadom na to, že ale presne v tom čase sa celosvetovou témou číslo jeden stala nákaza novým typom koronavírusu, musel herec plánovanú svadobnú cestu zrušiť. "Tento cestovateľský sen som si chcel splniť, a potom prípadne začať plánovať," priznal otvorene herec a moderátor šou Česko Slovensko má talent, ako u nich doma prebiehali debaty o dieťati.

​Keďže ale kvôli nemožnosti cestovať museli odpratať kufre zase do skríň, spolu s tým prehodnotili aj plány na dieťa. "Uvidíme, či budeme tak sebeckí a budeme si chcieť najskôr splniť tú svadobnú cestu a potom plánovať. Prípadne či tomu proste necháme voľný priebeh," polemizuje. Keby sa ale skutočne zadarilo, na prvého potomka je David Gránský pripravený. A to nielen svojím odhodlaním. nedávno totiž s manželkou dostavali dom. "Je to naše hniezdočko lásky. Postupne si tam všetko budujeme a sme tam veľmi spokojní," pochválil sa David, ktorý vraj po minuloročnej svadbe so svojou Nikolou nepociťuje takmer žiaden rozdiel. "Brali sme sa na desaťročné výročie vzťahu, takže už nič nového ma asi nemôže prekvapiť. Zmena je len v manželkinom priezvisku. A v tom, že hovorím manželka - čo znie strašne," usmieva sa David Gránský.

Davida Gránského môžete vidieť už dnes vo filme Špindl o 21:30 hod. na JOJke!