Brat Diany prekvapil svet: Neznáma fotka zosnulej princeznej chytila fanúšikov za srdce!

Zosnulá lady Diana sa posledné mesiace stala opäť jedným z veľkých spoločenských tém. Na rastúci záujem o princeznú z ľudu v súvislosti s novým dokumentom, ktorý nahliadne pod pokrievku jej výbušného rozhovoru s BBC krátko pred tragickou smrťou, reagoval Dianin brat Charles dojemnou momentkou, o ktorej doteraz nemal svet ani najmenšie tušenie.

Matka princov Williama a Harryho zomrela 31. augusta 1997. Ani po 23 rokoch od tragickej nehody na ňu však svet nezabudol a každoročne si pripomína jej pamiatku. Ročne tiež vznikne niekoľko televíznych počinov o jej živote.

​Tými najnovšími, a o ktorých sa hovorí najviac, sú dokument Diana: The Truth Behind the Interview (Diana: Pravda o rozhovore), preberajúci pozadie jej rozhovoru pre BBC, v ktorom princezná prehovorila o nešťastnom manželstve s následníkom trónu. Okrem toho fanúšikov tiež zaujíma aj štvrtá séria populárneho seriálu Koruna.

V nadväznosti na znovu ožívajúci záujem verejnosti o jeho sestru zverejnil Charles Spencer na Twitteri doteraz nepublikovanú spoločnú fotografiu z detstva, datovanú rokom 1967. Diana má na sebe biele šaty s jemnými ružovými prúžkami, ladiace s červenými sandálikmi. O hlavu menší Charles má na sebe modré kraťasy a sivo-modré polotričko. Dianin brat sa rozhodol fotografiu nijako nekomentovať a jednoducho nechal fanúšikov nahliadnuť do jedného z mnohých krásnych a pokojných okamihov princezninho súkromného života pred trpkým nástupom do služieb Jej veličenstva.