Aneta Parišková bojujúca s rakovinou: Slová o manželovi vháňajú slzy do očí!

Delili ich tisíce kilometrov, ale keď sa dozvedel, že jeho milovanej manželke diagnostikovali nádor, okamžite sadol do lietadla, aby jej bol na blízku. Moderátorka Aneta Parišková ešte nemá vyhraté, ale otvorene priznáva, že bez svojho muža by liečbu zvládala oveľa horšie.

Z minúty na minútu sa jej život obrátil naruby. Sympatickej moderátorke Anete Pariškovej pred pol rokom totiž lekári oznámili strašnú diagnózu - Non-Hodgikov lymfóm. Rakoniva ale zasiahol do osudu nielen jej, ale aj celej rodine. Keď sa to blondínka dozvedela, jej manžel bol zrovna v tom čase pracovne v Amerike.

​Správa o zlom zdravotnom stave milovanej ženy ho ale natoľko vzala, že všetko nechal tak a okamžite prišiel na Slovensko za svojou láskou. "Bol to naozaj zázrak. Keď sa dozvedel, že mám nádor, za štyri dni dal všetko dokopy a vrátil sa domov," prezradila. "Staral sa o mňa, o chlapcov, do toho prišli ešte aj nepredvídané veci, ako napríklad zlomenina jedného z troch synov," dodáva.

To všetko, čo pre rodinu manžel Miroslav doposiaľ urobil a stále robí, potvrdilo Anete len jedno: "Vzala som si naozaj najlepšieho chlapa na svete."

Anetu Pariškovú môžete vidieť každý deň v Novinách o 20:30 hod. na JOJke!