Radikálny krok v živote Emmy Watson: TÝMTO si získala všetky single ženy na svete!

Je krásna, je úspešná, je milá, no napriek tomu je stále sama. Reč je o herečke Emme Watson, ktorá v apríli oslávila tridsiate narodeniny. To, že nemá po svojom boku životného partnera, však nevníma ako negatívum.

Herečka Emma Watson v apríli oslávila okrúhle tridsiate narodeniny a v súvislosti s tým verejne prehovorila o mýtoch, ktoré sú v spoločnosti spájané so slobodnými ženami v mladšom strednom veku. Večné poznámky o tom, že ešte nie sú vo vzťahu, prípadne nemajú dieťa, sú podľa nej netaktné, zosmiešňujúce, zahanbujúce a vytvárajú na ženy tlak. Zároveň nútia dámy cítiť sa nepatrične a nehodne. Ak nemáte manžela, ak nemáte dieťa, je to neuveriteľná miera úzkosti,“ povedala herečka, ktorá je známa svojimi feministickými aktivitami. Jedným dychom dodala, že v dnešnej modernej dobe je príliš skostnatené posudzovať ženu podľa toho, či je matkou a partnerkou. Je presvedčená o tom, že prvoradé je mať dobrý vzťah sama so sebou. Práve preto urobila radikálny krok, ktorým si získala single ženy po celom svete.

Začala totiž randiť sama so sebou. Je to o vzťahu k sebe samému, nie o pocite menejcennosti, lebo nemáte partnera,“ vysvetlila svoje pohnútky. Emma zároveň dodala, že je presvedčená, že so sebou neprestane randiť ani v momente, keď bude zadaná. To, že filmová hviezda, držiteľka BAFTA, ambasádorka OSN, absolventka Brownovej univerzity a Oxfordu Emma Watson povie, že cítila tlak, že okolo tridsiatky nemá dieťa a manžela, má veľkú výpovednú hodnotu,“ napísala reportérka BBC Louise Ridley na Twitteri.

Vychutnajte si Emmu Watson v krásnej a kultovej rozprávke Kráska a zviera už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Emma Watson