Dara Rolins vo finančných problémoch?! Vďaka COVID-19 síce ušetrí, ale...

Kým sa viaceré celebrity sťažujú, že ich pandémia koronavírusu pripravila o príjmy, a ich finančné rezervy sa stenčujú, Dara Rolins má problémy presne opačné. Hovie si, že má konečne možnosť ušetriť. Aj tak ale hovorí o fatálnych problémoch. Prečo?

​Nie je to tak dávno, čo zvodná Dara Rolins otvorene priznala, že ju pandémia koronavírusu pripravila o tisíce eur. Musela od jari zrušiť mnoho koncertov, hraní v kluboch a na plesoch či vystúpenia na súkromných akciách. Namiesto toho, aby sa sťažovala, ako je súčasná situácia zlá a nespravodlivá, hľadá na nej aj nejaké pozitíva. Aj keď hraním aktuálne nezarába, v mínuse nie je - predovšetkým preto, že je živá aj na sociálnych sieťach. "Nie každý má tu možnosť zarobiť peniaze v týchto ťažkých časoch, čo je veľmi zlé. Nebyť mojich aktivít mimo hudby, tak by som naozaj mala fatálne problémy," konštatovala pre cas.sk.

Našťastie jej nehrozí, že by musela siahnuť hlboko do svojho vrecka. Okrem toho sa jej darí aj nejaké peniaze ušetriť. "V prvom rade určite ušetrím na benzíne, to je alga omega. Za normálnych okolností najazdím tisíce kilometrov, ale teraz sedím na zadku alebo sa pohybujem maximálne po Prahe. Určite ušetrím aj za jedlo, pretože si dosť často dávam pracovné schôdzky v reštauráciách a spojím to s dobrým obedom alebo večerou," vyrátava Dara, ktorá svoju sociálnu sieť plní jednou sexi fotkou za druhou. Akurát tých záberov z Bali tento rok niet, keďže na svoju obľúbenú dovolenku neodcestovala.

Tagy: Dara Rolins