Sexbomba Pamela Anderson v karanténe spustla! Opuchnutá tvár a kruhy pod očami?!

Pandémia koronavírusu sa tento rok pohrala nielen s našou psychickou stránkou, ale aj tou fyzickou. Bývalá plavčíčka z Pobrežnej hliadky Pamela Anderson vraj počas mesiacov v izolácii pár kilogramov pribrala. Čo ale slovami nespomenula, že v tvári o pekných pár rokov zostarla.

​Už od svojho stvárnenia záchranárky s poskakujúcim dekoltom sa Pamela Anderson pýšila sexi postavou. Aj po päťdesiatke si dokázala ustrážiť pôvabné krivky gréckej bohyne, ale v tvári už nepripomínala tú prirodzene krásnu ženu, do ktorej sa každý bláznivo ´zaláskoval´. Mohli za to predovšetkým plastické operácie. Drobné nedostatky ale úspešne skrývala šikovne naneseným mejkapom, takže vyzerala stále celkom dobre.

Počas karantény ale bývalá playmate ľahko spustla. V online rozhovore pre program Loose Woman sa divákom ukázala tak, ako ju asi veľmi nepoznajú. Kruhy pod očami a takmer žiaden mejkap jej pár rokov pridali. Herečka priznala, že s príchodom zimy sa cíti "opuchnutá". Tiež hovorila o tom, že pribrala. Na zhodení prebytočných kilogramov ale poctivo pracuje. "Doma mám telocvičňu, snažím sa udržiavať vo forme," priznala blondína.

Zdroj: Profimedia

​Fanúšikovia boli z jej "odhalenej" tváre mierne prekvapení. Na sociálnych sieťach ich totiž deň čo deň kŕmi zvodnými, vyretušovanými snímkami v sexi bielizni a vyzývavých pózach. Prípadne spomienkami na časy pobiehania po pláži v tesných jednoliatych plavkách.

Zdroj: Profimedia