Slovanský šarm dobyl Hollywood: TÝCHTO 5 sexi herečiek pochádza zo Slovenska a okolia!

Keď zahraniční turisti navštívia slovanské krajiny akými sú Slovensko, Poľsko, Rusko či Ukrajina, vždy hovoria, že naše ženy sú najkrajšie na svete. Že je to naozaj pravda, dokazujú aj herečky, ktoré majú korene u nás alebo u našich susedov a pravidelne víťazia v rebríčkoch atraktívnosti!

O ženách, ktoré pochádzajú zo strednej či východnej Európy, sa po celom svete hovorí, že sú tými najkrajšími pod slnkom. Že na tom naozaj niečo bude, dokazujú aj známe hollywoodske herečky, ktorým v žilách koluje slovanská krv. Dobyli svet filmu, fanúšikovia im ležia pri nohách, neustále sa umiestňujú v rebríčkoch o najsexi a najkrajšie celebrity a všetci ich milujú!

Jessica Biel a Justin Timberlake Zdroj: Profimedia

Jessica Biel –  Charizmatická kráska s mandľovými očami si celý život myslela, že jej korene siahajú do Nemecka. Po narodení syna Silasa Randalla sa rozhodla pátrať po svojich predkoch. Berlínski experti však zistili, že Jessica Biel sa mýlila. Nepochádza z Nemecka, ale priamo zo Slovenska. Týždenník Plus 7 dní túto informáciu preveril na príslušných úradoch a zistil, že je to naozaj pravda. Jessicin prapraprastarý otec žil v slovenskej Porúbke pri Žiline a volal sa Moritz Biel.

Angelina Jolie Zdroj: Profimedia

Angelina Jolie – Kedysi búrlivá milovníčka s čudnými sexuálnymi praktikami a záľubou v drogách, dnes zodpovedná matka a žena činná v charite. Angelina Jolie patrí vo svete medzi najpopulárnejšie, najkrajšie a najsexi herečky a dodnes je v kinematografii veľmi žiadaná.  Slovensko môže byť veľmi pyšné na to, že práve táto osudová žena má na našom území svoje korene. Brunetkin prastarý otec Juraj Vojta žil v Košiciach a bol starým otcom Angelininho otca – Jona Voighta.

Audrey Hepburn Zdroj: Profimedia

Audrey Hepburn – Do tretice všetko dobré. Aj filmová hviezda, ktorá pred desiatkami rokov určovala módne trendy pretrvávajúce až dodnes, pochádza zo Slovenska. Stará mama hlavnej hrdinky legendárneho filmu Raňajky u Tiffaniho sa volala Anna Welsová a narodila sa v dedinke Kovarce neďaleko Topoľčian. Z historických prameňov vyplýva, že rodina Welsovcov na tomto území vlastnila cukrovar.

Izabella Miko Zdroj: Profimedia

Izabella Miko – Slovanská krv koluje v žilách aj modrookej sexi blondínke. Herečka, tanečnica a ochrankyňa prírody sa narodila v poľskej Lodži s menom Izabella Anna Mikołajczak do rodiny poľských hercov. Odmalička túžila po kariére baletky, a preto sa rozhodla študovať na Národnej baletnej škole. Na jej pätnáste narodeniny dostala pre seba a svoju mamu pozvanie do Spojených štátov amerických, kde neskôr dostala štipendium na baletnej škole. Prišiel však úraz, ktorý všetko zmenil. Izabella sa vrátila do rodného Poľska a odštartovala kariéru herečky. Stále však túžila po veľkom úspechu, a preto sa neskôr opäť vrátila do Ameriky. Prvú veľkú filmovú úlohu si zahrala vo filme Divoké kočky, po ktorom sa jej začali filmové ponuky len tak sypať.

Mila Kunis a Aston Kutcher Zdroj: Profimedia

Mila Kunis – Hrá v najúspešnejších filmoch, vyhráva ankety o najkrajšie ženy a zbalila sexi Ashtona Kutchera. Reč je o Milene Markivne Kunis, ktorá sa narodila v ukrajinskom mestečku Černovice v židovskej rodine. Za veľkú mláku sa z Európy dostala v čase, keď mala len 7 rokov, pretože jej rodná krajina sa odtrhla od Sovietskeho zväzu. Za vidinou lepšieho života sa celá jej rodina presťahovala do Los Angeles, kde si za pár rokov vydláždila cestu na vrchol hollywoodskeho úspechu.

Sledujte krásny film Matky Rebelky: Šťastné a veselé s Milou Kunis už dnes o 20:35 na JOJke!