Mária Čírová ukázala svoju krásnu rodinku: Ich rozkošné vianočné video vás hneď roztopí!

Blonďavá speváčka sa v júli stala trojnásobnou maminou, keď na svet priviedla synčeka Rubena. Ten robí rodinke obrovskú radosť a je ich veľkým zlatíčkom.

Speváčka Mária Čírová mala len devätnásť rokov, keď našla svoju životnú lásku, hudobného producenta Mariána Kachúta. Založila si s ním rodinu a dnes sa pýšia už tromi deťmi – najstarším Hugom (11), prostrednou dcérou Zoe (8) a najmladším synčekom Rubenom, ktorý prišiel na svet v júli. Hoci sa s mamičkovskými povinnosťami poponáhľala, nič by nemenila. Mária v mnohých rozhovoroch prezradila, že je šťastná, že si rodinu založila v takom mladom veku. Vždy totiž snívala o početnej rodine a tak sú jej ratolesti a manžel jej splnenou túžbou.

Že je v tejto rodine lásky na rozdávanie dokazuje aj rozkošné vianočné video, ktorým sa Čírová pochválila na svojom profile na sociálnej sieti. Všetci sú na ňom oblečení v mikulášskych outfitoch a sólo spieva jej dcérka Zoe. Tá svojej slávnej mamine akoby z oka vypadla. Nielenže sa na ňu nesmierne podobá, ale aj po nej zdedila krásny zvonivý hlas. Roztomilé video roztopilo všetkých Čírovej fanúšikov a vyslúžilo si od nich tisícky lajkov a stovky komentárov. „Nádherné, toľko lásky ide z vás. A malá Zoe je vaša kópia. Šikovné detičky,“ písalo sa v komentároch. Ja si to pozerám do okolia a plačem tu, naozaj nádherné,“ napísala ďalšia fanúšička.Krásna rodinka, dcérka ako keby vám z oka vypadla... Charizma krásna,“ zhodnotila ďalšia. Nuž, ako sa hovorí, rodina je najviac a Mária to veľmi dobre vie!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MÁRIA K. ČÍROVÁ (@mariacirova)