Dojímavá fotka Jasminy Alagič si vás ihneď získa: Pozrite, ako jej to pristane s jej parťákom na celý život!

Jasmine Alagič sa narodením syna Sanela zmenil kompletne celý život. Ako každej mame. Materstvo si však kráska užíva plnými dúškami a hoci tváričku malého Sanela chráni, na sociálnu sieť predsa len vešia fotky, na ktorých je buď od chrbta, alebo z boku.

Keď sa Jasmina Alagič stala mamou, zmenil sa jej život od základov. Zrazu mala okrem svojho manžela Rytmusa po svojom boku o jedného chlapa viac. A chvíle s ním si užíva plnými dúškami. Nezabúda ani na svojich fanúšikov, s ktorými sa o svoje radostné chvíle delí prostredníctvom sociálnych sietí. Malý Sanel je na mnohých fotkách, no ani na jednej nie je vidno jeho tváričku. Tú rodičia strážia, pretože nechcú, aby sa už od detstva stal "celebritou". Pred časom Jasmina pridala na sociálnu sieť fotku, na ktorej sedí so synom v reštaurácii a spoločne obedujú. Napísala k tomu aj pekné vyznanie: "Môj parťák nafurt! Tento malý veľký chla zje už skoro viac ako ja, ale hlavne si musím zaklopať zatiaľ žiadne alergie." Že im to spolu pristane?

Na JOJku mieri nové kuchárska šou s názvom Bez servítky. Varenie je stále populárnejšie a mnohí sa radi učia nové triky, ochutnávajú netradičné jedlá či inak experimentujú v kuchyni. Už 4. januára môžete na obrazovkách televízie JOJ sledovať každý deň iné kuchárske umenie, čaká vás tiež množstvo zábavy a silné emócie. Pätica zaujímavých ľudí každý deň pripraví "hostinu" a zábavný program. Fantázii v jedel sa medze nekladú a divák môže sledovať nielen pestrú a chutnú paletu rôznych pokrmov, ale zároveň aj reakcie iných súťažiacich. Súťažiaci, ktorí v daný deň nevaria, len ochutnávajú a bodujú hostiteľa. Bude pohostenie chutiť alebo súťažiaci v ten deň dostane košom? Na konci týždňa sa diváci dozvedia, kto z pätice súťažiacich urobil najlepší dojem na ostatných a vybojoval si víťazstvo.

Nenechajte si ujsť kuchársku šou Bez servítky už 4. januára 2021 podvečer na JOJke!