Už by ste sa ich nezľakli: Z mokrých banditov zo Sám doma sú po 30 rokoch deduškovia!

Od premiéry legendárneho filmu Sám doma ubehlo už 30 rokov a zub času sa pochopiteľne podpísal na všetkých hereckých predstaviteľoch. Legendárni "Mokrí banditi" Harry a Marve poriadne zostarli a dnes sú z nich starčekovia, ktorí by len ťažko vzbudili strach a hrôzu.

Vianoce bez kultovej vianočnej série Sám doma vy azda ani neboli Vianocami.  Aj tento rok máte možnosť vidieť túto legendárnu snímku na obrazovkách JOJky, pričom zaujímavosťou je, že táto snímka oslavuje už neuveriteľné 30. narodeniny. Príbeh o neposednom Kevinovi, ktorý zostal počas najkrajších sviatkov v roku bez rodiny odkázaný len na svoj dôvtip a šikovnosť, si odvtedy získal srdcia miliónov ľudí po celom svete, vrátane Slovenska. Od čias nakrúcania sa veľa vecí zmenilo. Na nespoznanie je nielen dom, v ktorom sa nakrúcal prvý diel, ale pochopiteľne aj samotní herci. A to nielen predstaviteľ Kevina či jeho súrodenci, ale aj nezabudnuteľná dvojica "mokrých banditov", ktorá mu po celý čas strpčovala život.

​Nešikovných zlodejov si zahrali herci Daniel Stern (63) a Joe Pesci (77). Prvý z dvojice si strihol rolu nešikovného a tak trocha hlúpeho zlodeja Marva, ktorá sa stala azda jeho najznámejšou, hoci predtým aj potom si zahral v desiatkach ďalších filmov či seriálov. Dnes už 63-ročný herec Daniel Stern vyzerá oproti svojej legendárnej postave Marva ako starý dedko. Vďačiť za to môže najmä svojej dlhej šedivej brade a hustým vlasom. Joe Pesci si zahral nielen chytrejšiu polovičku zlodejskej dvojice v prvom i druhom filme Sám doma, ale napríklad aj v troch častiach Smrtonosnej zbrane a v mnohých ďalších filmoch. Obaja herci sú dodnes veľkými priateľmi. Pozrite si, ako vyzerajú mokrí banditi dnes.

Daniel Stern - Marve:

Daniel Stern - Marve Zdroj: Profimedia

Joe Pesci - Harry:

​Joe Pesci - Harry Zdroj: Profimedia

Sledujte obľúbený vianočný film Sám doma 2: Stratený v New Yorku už zajtra o 20:00 na JOJke!

Tagy: Sám doma