Holubiu ženu zo Sám doma by ste už nespoznali: Odpadnete, ako dnes vyzerá!

Najprv sa jej bál, no napokon mu pomohla a obľúbil si ju. Reč je o "holubej dáme" z kultovej snímky Sám doma 2: Stratený v New Yorku, ktorej predstaviteľku, herečku Brendu Fricker, by ste v nej hľadali len ťažko.

Je to až neuveriteľné, no obľúbený film Sám doma tento rok oslavuje 30. výročie od svojej premiéry. Je neoddeliteľnou súčasťou vianočných sviatkov v mnohých rodinách a hoci ho poznáme naspamäť, vždy si ho všetci radi pozrieme. V druhom dieli Sám doma - Stratený v New Yorku, ktorý vysielame už dnes večer na JOJke, Kevina rodičia nezabudnú doma, ale on sám sa stratí na letisku. Zatiaľ čo ho jeho rodina letí na vysnívanú dovolenku na Miami, malý chlapec odlieta do New Yorku. Kevin je síce najprv vyľakaný, no keďže raz-dva zistí, že má pri sebe všetky otcove peniaze, ubytuje sa v najdrahšom hoteli. Aj tentokrát stretne dvoch banditov, ktorý sa ho snažia dolapiť.

Sám doma - Holubia žena - Pigeon Lady Sám doma - Holubia žena - Pigeon Lady Zdroj: Profimedia.sk

Popritom však spozná aj spočiatku strašidelnú ženu s holubmi. Nielen on, ale aj všetci diváci si však túto dámu a jej dobré srdce rýchlo obľúbili. Túto postavu si v druhom dieli Sám doma zahrala dnes už 75-ročná írska herečka menom Brenda Fricker, ktorá sa objavila aj vo viacerých iných snímkach. O herečkinom súkromí toho známe veľa nie je. Dodnes je herecky aktívna. Najviac ju však slovenskí diváci poznajú práve vďaka úlohe bezdomovkyne z newyorského Central Parku. V skutočnosti by ste ju však rozhodne mimo tejto úlohy nespoznali.  

Herečka Brenda Fricker Herečka Brenda Fricker Zdroj: Profimedia.sk

Sledujte obľúbený film Sám doma 2: Stratený v New Yorku už dnes o 20:00 na JOJke!

Tagy: Sám doma