Elsa a Anna sú skutočné: Neuveriteľné, ako sa na ne tieto sestry z Floridy podobajú!

Obľúbená rozprávka Ľadové kráľovstvo si získala srdcia mnohých divákov a Elsa s Annou sa stali vzorom pre viacero dievčatiek. Na Floride žijú sestry, ktoré akoby rozprávkovým postavičkám z oka vypadli!

Rozprávka Ľadové kráľovstvo, v origináli Frozen, z dielne Walt Disney Pictures čerpá inšpiráciu a je moderným spracovaním rozprávky Ľadová kráľovná od Hansa Christiana Andersena. Rozpráva príbeh dvoch sestier Elsy a Anny, ktoré žijú bezstarostné detstvo. Problém však je, že Elsa má schopnosť zmraziť predmety, tvoriť ľadové dráhy či spustiť sneženie. Jej moc pri detskej hre zasiahne Annu a odvtedy vyrastajú oddelene. Elsa sa od strachu zatvára pred Annou aj po smrti oboch rodičov. Ich život sa však opäť zmení, keď staršia zo sestier dovŕši 21. narodeniny. Ľadové kráľovstvo si zamilovali veľkí aj malí diváci a stalo sa celosvetovým hitom. Niet preto divu, že sa fanúšikovia tohto príbehu dočkali pokračovania v podobe rozprávky Ľadové kráľovstvo 2. 

Zaujímavosťou je, že Elsa a Anna majú na Floride dvojníčky. Keď sa modelka Anna Faith nalíči a oblečie do princeznovských modrých šiat, na rozprávkovú Elsu sa neskutočne podobá. Keď pred pár rokmi uverejnila na sociálnej sieti fotografiu v kostýme kráľovnej z rozprávky Frozen, ponuky na spoluprácu sa jej začali len tak sypať. Faith má mladšiu sestru, ktorá sa zas prezlieka za Annu. V kostýmoch spoločne navštevujú rôzne podujatia, robia deťom radosť a tak plnia ich sny. 

Sledujte rozprávku Ľadové kráľovstvo 2 už dnes o 20:35 na JOJke!