Penélope Cruz vyráža dych sexi krivkami a oslnivou krásou: ONA že má takmer päťdesiat?

Atraktívna a zmyselná herečka o pár mesiacov oslávi 47 narodeniny, no tento vek by jej tipoval len málokto. Úspešná tmavovláska totiž doslova zreje do krásy!

Španielska herečka Penélope Cruz dlhé roky boduje v anketách o najkrajšie a najsexi ženy Hollywoodu a nemení sa to ani s pribúdajúcim vekom. Práve naopak. Temperamentná tmavovláska je ako víno, pretože zreje do krásy. Tvár prakticky bez vrások, žiadne kilá navyše – len dokonalá postavička, ktorú by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie ženy a mladistvý imidž. To je kombinácia, ktorá jej skrátka uberá z veku. Že sa nič nezmenilo ani s blížiacimi sa 47. narodeninami dokazuje aj najnovšia fotka, ktorou sa pochválila prostredníctvom sociálnej siete. Fanúšikom sa ukázala len v plavkách, cez ktoré si prehodila priesvitné kimono. Na snímke tak odhalila svoje štíhle bruško, ale aj výstavné nohy. Niet preto divu, že najmä mužskí fanúšikovia jej ležia pri nohách.

Penélope je však už desať rokov vydatá za svojho kolegu – úspešného herca Javiera Bardema. S charizmatickým Španielom si spoločne zahrali vo viacerých filmoch a dokonca stvárňovali aj partnerov. Zo všetkým spomenieme snímky ako Vicky Cristina Barcelona, Konzultant, Všetci to vedia či Escobar, ktoré rozhodne stoja za pozretie. Obaja sú totiž nielen atraktívni, ale aj výborní herci. Sexi tmavovláska to dokázala aj vo filme Vražda v orient Exprese, v ktorom podala naozaj skvelý herecký výkon.

Vychutnajte si Penélope Cruz vo filme Vražda v Orient Exprese už dnes o 20:35 na JOJke!