Herečka Scarlett Johansson sa ukázala bez mejkapu a drahých rób: TOTO že je tá sexica?

Mnohé známe krásky vyzerajú v svetle reflektorov s dokonalým účesom, mejkapom a šatami od luxusných módnych domov ako oslnivé bohyne. Keď ich však paparazzi nafotia v civile, občas z toho rozdielu až nevychádzame z údivu.

Americká herečka Scarlett Johansson patrí medzi najobsadzovanejšie herečky Hollywoodu a na konte má desiatky úspešných filmov. Niet preto divu, že 36- ročná kráska je zároveň aj jednou z najlepšie platených herečiek. K úspešnej kariére jej okrem nadania určite dopomohla aj krásna tvár, postava bohyne a sexi výzor. Dlhé roky sa totiž umiestňuje na popredných priečkach v rebríčkoch o najsexi ženy sveta.

Keď sa Scarlett objaví na červenom koberci, všetkým padá sánka. S dokonalým účesom, mejkapom a luxusnými róbami je skrátka vždy neprehliadnuteľná. V bežnom živote sa však jej imidž poriadne líši od toho spred svetla reflektorov. Blondínka sa v súkromí takmer nelíči, uprednostňuje pohodlnú módu a úpravou vlasov evidentne tiež nestráca veľa času. Keď sa preto pozrieme na paparazzi fotky, ktoré ju zachytávajú v civile, vyzerá ako sivá myš a na ulici by sme v nej len ťažko spoznali tú oslnivú sexicu. Nič to však nemení na tom, že vo filmoch je výborná a takmer každá snímka, v ktorej si zahrá, je kasový trhák.

Vychutnajte si Scarlett Johansson ako Čiernu vdovu v megaúspešnom filme Avengers: Nekonečná vojna už dnes o 20:35 na JOJke!