Sexi herec ukázal svoje namakané telo! TOTO skrýva fešák Chris Hemsworth pod tričkom!

Sexsymbol Chris Hemsworth na sebe pracuje čoraz viac. Svojím svalnatým telom vyrazí dych nejednej žene. Presvedčte sa na vlastné oči.

​Chrisa Hemswortha milujú ženy na celom svete. Jeho modré oči, tmavé vlasy a výraz drsniaka dostanú do kolien nielen tínedžerky, ale aj dámy v najlepších rokoch. Chris na sebe navyše maká, takže jeho vypracované telo a pohľad naň je čerešničkou na torte. Pozerať sa na tohto sexi herca je ako pozerať sa na antickú sochu. 

Svoju formu tento sexsymbol nedávno pretavil aj do vlastnej aplikácie s názvom Centr. V nej sa okrem Chrisa Hemswortha prezentujú aj ďalší špičkoví tréneri a odborníci. "Verím, že každý z nás má neobmedzený potenciál. Na dosiahnutie cieľov však potrebujeme podporu. Aplikácia Centr vám toto všetko vkladá do dlaní, aby vám pomohla vybudovať si zdravšie telo, silnejšiu myseľ a šťastnejší život," prezradil sympatický herec.

​Odtajnený skutočný príbeh prvej americkej špeciálnej jednotky, ktorú vyslali do Afganistanu bezprostredne po udalostiach 11. septembra 2001. Na nebezpečnej misii sa musia Američania spojiť s afganským vojenským vodcom v boji proti Talibanu a al-Kájde. Príbeh sa odohráva v trýznivých dňoch, ktoré nasledovali po udalostiach 11. septembra 2001. Americká špeciálna jednotka na čele s kapitánom Mitchom Nelsonom je prvá, ktorú vyslali do Afganistanu na veľmi nebezpečnú misiu. V drsných horách musia Američania vyhľadať veliteľa Severnej Aliancie, generála Dostuma, a presvedčiť ho, aby sa k nim pripojil v nebezpečnom boji proti spoločnému nepriateľovi – Talibanu a jeho spojencom z Al-Káidy. Okrem prekonávania vzájomnej nedôvery a kultúrnych rozdielov musia Američania, zvyknutí na moderný spôsob boja, prijať prastarú stratégiu vojny na koňoch. Napriek tejto rozpačitej aliancii musia noví spojenci čeliť tvrdej prevahe neľútostného nepriateľa, ktorý neberie zajatcov.

Nenechajte si ujsť Chrisa Hemswortha vo filme 12 hrdinov už dnes večer o 20:35 hod. na JOJke!