Shakira vyráža dych svojím mladistvým vzhľadom: Aha, za 20 rokov sa vôbec nezmenila!

Úspešná speváčka pôvodom z Kolumbie onedlho oslávi svoje 44. narodeniny, no tento vek by jej azda nikto netipoval. Temperamentná kráska sa za dvadsať rokov svojej kariéry vôbec nezmenila a vyzerá rovnako perfektne, ako na jej začiatku!

Temperamentná Kolumbijčanka Shakira, vlastným menom Shakira Isabel Mebarak Ripoll, prerazila v hudobnom priemysle v roku 2002 s megaúspešnou skladbou Whenever Wherever, ktorá sa okamžite stala hitom. Odvtedy ubehlo už takmer dvadsať rokov a stále sa pýši úspešnou kariérou. Aj napriek aktívnemu pracovnému životu si však stihla založiť rodinu. So svojím dlhoročným partnerom, futbalistom Gerardom Piquéom má dve deti - 7-ročného synčeka Milana a 5-ročnú dcérku Sashu.

Začiatkom februára oslávi Shakira svoje 44. narodeniny, no tento vek by jej tipoval naozaj málokto. Speváčka plynule hovoriaca štyrmi svetovými jazykmi totiž patrí medzi hviezdy, ktoré akoby objavili elixír mladosti. Od štartu svojej raketovej kariéry sa príliš nezmenila a aj so štyrmi krížikmi na chrbte vyráža dych hladkou tvárou, na ktorej niet ani stopy po vráskach a dokonalou postavičkou. Či sú za tým len dobré kolumbijsko-libanonské gény od rodičov alebo si k sviežemu vzhľadu dopomohla, nevedno. No isté je, že s prehľadom schová do vrecka aj o polovicu mladšie kolegyne. Čo poviete?

Tagy: Shakira