Futbalista Ján Ďurica po dlhej dobe ukázal svoju priateľku: Aha, sú ako dve hrdličky!

Pred rokom v januári vyplávalo na povrch, že futbalista Ján Ďurica sa len pár týždňov po rozchode s partnerkou Magdalénou Šebestovou dal dokopy s ďalšou misskou. Krásku Dianu Kačurovú so sebou vzal aj na Ples v opere a zdá sa, že aj po roku si stále rozumejú a sú zaľúbení ako tínedžeri.

Futbalista Ján Ďurica a Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová dlhé roky tvorili azda najkrajší pár slovenského šoubiznisu. Koncom roka 2019 však oficiálne potvrdili to, o čom sa v kuloároch šepkalo už nejaký ten piatok. Párik prechádzal krízou, ktorú neustáli a tak šli od seba. „Už dlhšie netvoríme pár a snažíme sa byť len dobrými rodičmi našej dcérke,“ potvrdila novinárom Šebestová. Len pár týždňov na to sa modrooký fešák pochválil na svojom profile na sociálnej sieti romantickou fotkou s ďalšou misskou. Tou bola finalistka Miss Universe 2013 Diana Kačurová. K záberu pridal aj srdiečko a tak sa okamžite začalo špekulovať o tom, že sa v slovenskom šoubiznise zrodil nový pár. Potvrdil to aj fakt, že Ďurica vzal Kačurovú ako partnerku na Ples v opere.

Po plese sa však už v spoločnosti bok po boku neukázali a novými spoločnými fotkami sa nepochválili ani na sociálnej sieti. Mnohí fanúšikovia si tak kládli otázku, či ešte tvoria pár a ako to vlastne medzi nimi je. Že sú stále ako dve hrdličky, dokazuje snímka, ktorú pred časom futbalista zverejnil. Bozkávajúci sa párik na nej romanticky pózuje uprostred zasnežených Vysokých Tatier a veľavravný je aj Ďuricov status.Ďakujem celej mojej rodine a mojej Didi za to, že sú,“ napísal. Je teda jasné, že aj po roku sú stále spolu a zaľúbení sú ako tínedžeri. Blahoželáme!

Ján Ďurica a Diana Kačurová Zdroj: archív J.Ď.

Tagy: Ján Ďurica