Dramatická premena princa Harryho: Neuveríte, ako teraz vyzerá!

Meghan Markle zrejme nie je jediná, ktorá sa po odchode z kráľovskej rodiny oslobodil od striktných zákazov týkajúcich sa vizáže a obliekania. Podľa svedectiev známeho herca Roba Lowea, ktorý je susedom vojvodu zo Sussexu, princ Harry nosí cop!

​Ryšavá hriva mu pomaly, ale iste redne a čo nevidieť bude pripomínať svojho staršieho brata Williama a otca Charlesa. Zo svedectiev Roba Lowea ale vyplýva, že má vojvoda zo Sussexu stále dosť vlasov na to, aby zväčšujúcu sa plešinu na temene skryl.

​V nočnej talkshow Jamesa Cordena sa známy herec zveril s nevšedným životným zážitkom: "Pred desiatimi minútami som narazil na tvojho krajana a poklad Anglicka, princa Harryho," oznámil nadšene moderátorovi. "Bývam od neho asi tak jednu míľu. Naraziť naňho bolo ako vidieť lochnesku. Je veľmi samotársky. Ale videl som ho, konečne som ho videl, šoféroval auto. A bolo to rýchle, tak ma úplne necituj... ale vyzeralo to, že má cop!," prekvapil herec.

"Mne, ako náhodnému pozorovateľovi, to pripadalo, že si nechal narasť vlasy a tie stiahol dozadu do copu," pokračoval s výpoveďou. Moderátor jeho svedectvo bleskovo spochybnil, už len preto, že by takú radikálnu zmenu od vojvodu zo Sussexu nečakal. Rob Lowe si ale bol istý, že si manžela Meghan Markle nezmýlil s obyčajným ryšavým hipsterom. "Bol to on, pretože... som ho sledoval až do domu, aby som sa uistil, že auto pôjde za bránu," priznal hanblivo herec. Princ Harry sa svetu naposledy ukázal pred niekoľkými mesiacmi v zázname z videokonferencie, vtedy naozaj zmenil strih vlasov. Na hlave mu už nerástol "kráľovský karfiol", ryšavú hrivu skráil hore a aj na stranách.