Twiinsky šokovali svojich fanúšikov: Dlhé roky pred verejnosťou tajili TÚTO vec!

Speváčky Daniela a Veronika Nízlové sa pohybujú v slovenskom šoubiznise už od svojho detstva. Za ten čas si vybudovali silnú fanúšikovskú základňu, s ktorou sa na sociálnych sieťach pravidelne delia o novinky zo svojho života. A hoci sme si mysleli, že o dvojičkách vieme všetko, opak je pravdou!

Twiinsky boli ešte deťmi, keď začali pracovať na svojej speváckej kariére. Za dlhé roky v slovenskom šoubiznise sa stali veľmi obľúbenými a kým nezačala pandémia koronavírusu, často sa objavovali v spoločnosti na rôznych podujatiach. Okrem toho svojich fanúšikov na sociálnych sieťach pravidelne informovali o novinkách zo svojho života. Ich priaznivci tak mali dojem, že o ich životoch vedia naozaj všetko. O to viac ich dvojičky Veronika a Daniela šokovali, keď na Instagrame prezradili niečo, čo dlhé roky tajili.

V rámci výzvy, v ktorej ľudia prostredníctvom „storíčok“ fanúšikom odpovedajú na rôzne otázky, ktorých cieľom je zistiť, či je daná vec pravda alebo lož. Vďaka tejto hre Twiinsky prezradili, že majú staršieho brata. Áno, máme,” napísala Veronika. Táto informácia fanúšikov poriadne zaskočila, a preto sa pýtali na podrobnosti. Áno, nevlastný. Ako deti sme mali rovnaké priezviská, no Mirkova maminka sa rozhodla zmeniť mu priezvisko, aby ho mali celá rodina rovnaké,” vysvetlila Twiinska. Ich starší brat sa podľa jej slov na spoločného otca nesmierne podobá. Máme rovnakého ocka, Mirko je jeho absolútna kópia,” dodala. Hoci utajovaného brata nebolo ťažké na sociálnych sieťach vypátrať, profil má súkromný a rovnako je to aj na Facebooku. Podľa všetkého si svoje súkromie prísne stráži a neželá si byť medializovaný.