Dominika Cibulková po očkovacej kauze opäť dráždi Slovákov: Neuveríte, čo kúpila synovi!

Bývalá tenistka len pred časom čelila obrovskej vlne kritiky, ktorá sa na ňu spustila po tom, čo sa dala prednostne zaočkovať proti Covidu-19. Hoci odvtedy ubehlo len pár dní, Cibulková opäť podráždila mnohých Slovákov. Za výstrelky pre seba a svojho syna vycálovala takmer tisíc eur!

Bývalá tenistka Dominika Cibulková je známa tým, že má rada luxus. Potrpí si na značkové oblečenie, kožuchy, topánky či kabelky, za ktoré neváha oplieskať aj ročný príjem bežného Slováka. Rozhodne nešetrí ani na svojom synovi, ktorému v minulosti dopriala viaceré luxusné módne kúsky. Za rozšafné míňanie tenisom zarobených peňazí si už neraz vyslúžila najmä na sociálnych sieťach veľkú vlnu kritiky. Tá sa ale radikálne zväčšila začiatkom januára, keď sa na verejnosť dostala informácia, že sa bývalá tenistka nechala prednostne zaočkovať proti Covidu-19. Hoci sa Cibulková za svoj skutok ospravedlnila a „odpracovala“ si ho ako dobrovoľníčka pri testovaní, ľudia na tento krok zrejme tak skoro nezabudnú.

O to viac je prekvapujúce, že bývalá tenistka na sociálnych sieťach naďalej dráždi Slovákov svojimi luxusnými výstrelkami. Kým tisícky ľudí sa pre pandémiu ocitli na hranici chudoby, Dominika sa fanúšikom pochválila novými lodičkami luxusnej značky, ktorých cena sa pohybuje okolo 830 eur. Svojmu synčekovi Jakubkovi zas zadovážila pravú striebornú lyžičku z luxusného amerického klenotníctva v prepočte za viac než 100 eur. Uvidíme, čím nás bývalá tenistka prekvapí nabudúce...