Dcérka Natálie Germáni oslávila 1. narodeniny: Aha, ako už jej princezná vyrástla!

Úspešná herečka sa pred rokom vo februári stala po prvý raz maminou, keď v Amerike priviedla na svet dcérku Zunu. Tú má so známym bubeníkom Martinom Valihorom. Rozkošné dievčatko v piatok oslávilo svoje prvé narodeniny a už na prvý pohľad je jasné, že z nej rastie krásna princezná!

Život herečky Natálie Germáni sa 12. februára 2020 v americkej pôrodnici zmenil od základov. Za veľkou mlákou totiž priviedla na svet svoje prvé dieťatko – dcérku Zunu. S partnerom, známym bubeníkom Martinom Valihorom, tak svoj vzťah posunuli na úplne inú úroveň. Krátko po ich návrate z New Yorku však pre pandémiu nastal lockdown a tak si novopečení rodičia mohli svoju malú princeznú užiť naozaj dosýta.

Ako sa hovorí, rýchle plynutie času vidíme najviac na svojich deťoch a v tom nám určite dajú za pravdu aj „Valihorovci“. V piatok totiž oslávilo ich dievčatko s menom inšpirovaným románom Nevesta hôľ svoje prvé narodeniny! Wau, fakt to letí, nestíham sa čudovať ako aj ten „iný a o dosť pomalší" rok utiekol. A ku koncu dňa nám napadol sneh, veľa snehu. Tak tato postavil mini snehuliačika,“ napísala Natália pred časom k fotke svojej dcérky. Tú prostredníctvom sociálnych sietí pravidelne ukazuje svojim fanúšikom a tí jej vždy venujú množstvo lajkov a pozitívnych komentárov. A niet divu, malá Zuna je fakt rozkošná, čo poviete?