Dominika Cibulková dopriala synovi luxusnú hrkálku: Z jej ceny sa vám zatočí hlava!

Bývalá tenistka je známa tým, že si potrpí na kvalitu a často za ňu neváha zaplatiť aj horibilné sumy. Rozhodne nešetrí ani na svojom synčekovi Jakubkovi, ktorý je od narodenia obklopený luxusom a prepychom.

Bývalá tenistka Dominika Cibulková je známa tým, že si má rada kvalitu a luxus. Prostredníctvom sociálnych sietí sa často chváli okázalými módnymi kúskami, za ktoré bez problémov vysolí majland. Rozhodne nešetrí ani na svojom synovi, ktorému v minulosti dopriala viaceré luxusné kúsky od známych módnych domov. Pred časom zas Jakubkovi zadovážila pravú striebornú lyžičku z luxusného amerického klenotníctva v prepočte za viac než 100 eur. A zdá sa, že tento kov majú v Cibulkovej rodine veľmi radi.

Extenistka totiž fanúšikom na Instagrame s nadšením oznámila, že jej synček zbožňuje ručne vyrobenú striebornú hrkálku slovenskej výroby. Dizajnový kúsok, ktorý má symbolicky predstavovať kruh rodiny, je vyrobený zo striebra vysokej kvality a každý je výnimočný originál. Na kruhu sú navlečené guľôčky, ktoré sú pozlátené čiernym a ružovým zlatom. Podľa oficiálneho e-shopu tejto značky sa cena tejto hrkálky pohybuje okolo 370 eur. Či však Dominika vysolila za tento kúsok sumu vyššiu než je životné minimum alebo ho dostala do daru, prípadne v rámci spolupráce, nie je jasné. No isté je, že väčšina slovenských detí si musí vystačiť s klasickou hrkálkou.