Braňo Mojsej je zamilovaný až po uši! Po boji s alkoholom si ho našla veľká láska!

Braňo a Nora Mojsejovci boli najkontroverznejšou dvojicou slovenského šoubiznisu. Hoci to mnohí vnímali tak, že tí dvaja sú pre seba ako stvorení, v novembri 2012 ich súd rozviedol za 17 minút a každý z nich si šiel svojou cestou.

Netrvalo dlho a srdce hudobníka a abstinujúceho alkoholika si získala sympatická Jana, s ktorou sú spolu už osem rokov.

Braňo Mojsej už pár rokov bojuje so závislosťou na alkohole. Ale podľa jeho vlastných slov posledné dva roky abstinuje. Dokonca založil Mojsej clinic, je z neho laický terapeut a pomáha ľuďom s podobnými problémami.

Braňovi je nepochybne veľkou oporou jeho snúbenica Jana. Hudobník na svojom profile na sociálnej sieti prezradil, že nedávno oslávili už 8. výročie. Pri pohľade na ich spoločné fotky niet pochýb, že si rozumejú. Priatelia nešetrili blahoželaniami a pochvalami, že tvoria naozaj podarený pár.

https://www.facebook.com/brano.mojsej.54/posts/10224849417967776

Braňova exmanželka však toľko šťastia nemala. Na prahu šesťdesiatky sa vydala za mladšieho kamaráta Františka "Versače" Kabrheľa, ale manželstvo vydržalo sotva rok. Bývalá hviezda slovenského šoubiznisu prišla o všetok majetok a bola obvinená zo sprenevery, za čo si odsedela 13 mesiacov. Momentálne je nezadaná a žije veľmi skromne.