Emotívny príbeh o sile priateľstva: Aha, ako vyzerala skutočná Megan a jej oddaný psík Rex!

Dojímavý film Megan a Rex rozpráva príbeh o veľkej sile priateľstva medzi človekom a štvornohým vojnovým hrdinom. Snímka je nesmierne emotívna aj preto, že vznikla na základe skutočných udalostí. Ako teda vyzerajú ozajstná Megan a ozajstný Rex?

Film Megan a Rex uzrel svetlo sveta v roku 2017 a je založený na skutočnom príbehu mladej desiatničky, ktorej jedinečná disciplína a puto s jej vojnovým bojovým psom zachránili mnoho životov v priebehu ich misie v Iraku. Keď je po disciplinárnom riadení preradená, spozná pomerne agresívneho psa Rexa. Dostane príležitosť s ním trénovať a časom si so štvornohým chlpáčom vytvoria veľmi silný vzťah. Napokon spolu úspešne dokončia viac než 100 misií. Všetko sa ale zmení, keď budú obaja ranení po explózii výbušniny.

Snímka vznikla na základe životného príbehu vojačky Megan Leavey, ktorá má v súčasnosti 37 rokov. Pred kamerami si ju zahrala sympatická Kate Mara, ktorá je známa z filmov ako Skrotená hora, Marťan či Fantastická štvorka. Herecké obsadenie sa filmárom naozaj vydarilo, kedže herečka sa na skutočnú Megan aj naozaj podobá. Čo poviete?

Sledujte emotívny film Megan a Rex už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Megan a Rex