Karin Haydu vyrazila dych takmer 30-ročnou fotkou: Aha, aká bola šťavnatá sedemnástka!

Sympatická herečka je vždy dokonale nahodená, zvodná a upravená. Keď sa to spojí s jej mladistvým výzorom, len málokto by veril, že má už pár rokov po štyridsiatke.

Karin Haydu bez pochýb patrí medzi najkrajšie herečky slovenského šoubiznisu a pôvabu má naozaj na rozdávanie. Je známa tým, že na každom spoločenskom podujatí vyzerá výborne. Vždy je dokonale upravená, štýlovo nahodená a nesmierne sexi. Niet divu, že na seba vždy púta pohľady prítomných mužov, ale aj žien. Kým páni ju obdivujú, dámy jej môžu len ticho závidieť. Hoci má na chrbte už štyri krížiky, akoby zastavila čas a tento vek by jej tipoval len málokto.

Dôkazom sú aj fotky, ktorými sa pred časom pochválila svojím fanúšikom na sociálnej sieti. Karin má na archívnych snímkach sladkých 17 rokov, no na prvý pohľad vôbec to vôbec nie je vidieť. Kučeravá tmavláska sa totiž od sladkých tínedžerských čias príliš nezmenila. Sama neverím... ubehli od týchto mojich tínedžerských časov skoro 3 desaťročia!,“ napísala k snímkach, ktoré majú takmer 30 rokov. Nuž, Karin má skvelé gény a k tomu jej môžeme len blahoželať!

FOTO Karin Haydu ako šťavnatej sedemnástky nájdete v galérii:

Tagy: Karin Haydu