Dominika Cibulková znovu provokuje národ: Zaočkovaná si s rodinou užíva teplo v exotike!

Bývalá tenistka od januára čelila obrovskej kritike verejnosti za viaceré prešľapy. Najprv to bolo prednostné očkovanie proti Covidu, potom porušenie pravidiel v bratislavskom parku a ľuďom určite pohlo žlčou aj jej rozšafné míňanie peňazí. Teraz Slovákov pre zmenu dráždi dovolenkovaním v luxusnom exotickom rezorte!

Rok 2021 sa pre bývalú tenistku Dominiku Cibulkovú rozhodne nezačal príliš šťastne. Začiatkom januára sa na verejnosť dostala informácia, že sa nechala voviesť do omylu a spolu s manželom sa dali prednostne zaočkovať proti Covidu-19. Hoci sa za svoj skutok ospravedlnila a „odpracovala“ si ho ako dobrovoľníčka pri testovaní, ľudí tento incident poriadne nahneval. Kritike čelila aj po tom, čo sa v bratislavskom Sade Janka Kráľa zrejme opäť nechala voviesť do omylu a napriek zákazu voľného pohybu psov, sa jej štvornohý miláčik premával bez vôdzky. Neskôr zas vytočila mnohých Slovákov, ktorí sú pre pandémiu koronavírusu na hranici chudoby, tým, že vycálovala stovky eur za módne vychytávky či doplnky a výstrelky pre synčeka Jakubka.

Dominika však po nejakom čase opäť dráždi Slovákov. Spolu s manželom a synom sa totiž pobalili a odleteli na luxusnú dovolenku na exotické Maledivy. V nablýskanom rezorte si okrem oddychu užívajú aj oslavu svojho výročia.Oslavujeme naše 10. výročie. Je to už 8. krát, čo sme na Maledivách a nemohli sme si vybrať lepší hotel na Jakubkov prvý pobyt na tomto mieste,“ napísala Cibulková k fotke, na ktorej pózuje so svojimi najbližšímí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Práve cestovanie v čase pandémie a chválenie sa snímkami z exotických dovoleniek pred časom ostro kritizovala aj herečka Diana Mórová. Tá si myslí, že to v tejto dobe ľudí zbytočne dráždi.Som zástancom toho, že keď je nariadenie, asi preto, že som dieťa socializmu, tak sa to naozaj snažím dodržať. No a najmä sa nefotím, že panenská príroda a som tu úplne sama. Veď tam by mohli byť všetci. Prečo dráždia takto ľudí, ktorí sú doma. Nerobí to dobre ostatným ľuďom. Ľudí treba v tomto období podporovať, aby sa nezbláznili a aby sme to všetko vydržali,” povedala Mórová pre denník Plus 1 deň. „Viem, že už je to veľa mesiacov, ale fotiť sa bez rúšok, ako lyžujem a Maldivy, veď dobre, ale nech to neukazujú. Poznám to aj z hereckých zdrojov. Nerobí to dobrú krv. Keby som mala ísť niekam, tak idem tajne. Nie je dobré ukazovať v tomto čase, že aha, môžem ísť,” zhodnotila. Nuž, Dominika sa cestovania obávať nemusí, keďže sú už s manželom proti Covidu zaočkovaní...