Ľudia po celom svete vybrali najkrajších mužov sveta: Nechýba medzi nimi sexi herec známy aj z obrazoviek TV JOJ!

V dnešných dňoch môžeme krásu kvôli noseniu rúšok hľadať najmä v očiach. O čom by však bol život, ak by prestali existovať rebríčky plné krásnych ľudí? Jeden sa pozrel na najkraších mužov roku 2020. Čo poviete, dámy?

Na týchto mužských tvárach sa zhodli ľudia po celom svete a zvolili najkrajších mužov za rok 2020. Vyberali ich prostredníctvom agentúry TC Candler, ktorá uskutočňuje rozličné prieskumy po celom svete s 30-ročnou tradíciou. V rebríčku nájdete celkovo 20 mužov. My vám predstavíme troch najkrajších a to, čo robia okrem toho, že sa radi páčia ľuďom po celom svete.

Na treťom mieste sa umiestnil Austrálčan, ktorého dobre poznáte aj z obrazovky TV JOJ. Je ním 37-ročný Chris Hemsworth. Predstaviteľ filmového Thora má skutočne telo ako boh, veď na ňom aj poctivo maká! A nielen telo, pri pohľade na jeho dokonalú tvár sa však môže prebúdzať len herečka Elsa Pataky, s ktorou sú svoji už 10 rokov.

Druhé miesto v rebríčku TC Candler obsadil predstaviteľ z Ázie. Kim Tae-hyung je známy pod umeleckým menom V. Juhokórejec je členom známej kapely BTS, ktorú môžete počuť aj v našich rádiách. V, ktorý prednedávnom oslávil svoje 25. narodeniny, je známy tiež ako herec, no objavil sa napríklad v  módnej kampani značky Gucci.

Najkrajším mužom za rok 2020 sa stal Švéd Felix Kjellberg. Tridsiatnik sa profesionálne venuje komentovaniu videohier, no okrem toho stíha makať na svojom tele. Felix Kjellberg vám možno na prvý pohľad nevyrazí dych, no pohľad do jeho modrých očí vás určite vyvedie z miery! 

View this post on Instagram

A post shared by PewDiePie (@pewdiepie)

View this post on Instagram

A post shared by PewDiePie (@pewdiepie)