Herci z filmu Ženy v pokušení: Vekový rozdiel vo vzťahu im nerobí problém ani v súkromí!

Inšpirovali sa scenárom? Herci Vojta Dyk a Lenka Vlasáková hrali v úspešnom českom filme Ženy v pokušení milenecký pár aj napriek väčšiemu vekovému rozdielu. Pravdou však je, že ani pre jedného nie je takýto typ vzťahu novinkou!

Česká romantická komédia Ženy v pokušení prišla do kín ešte v roku 2010 a už počas prvého víkendu zožala obrovský úspech. Počas otváracieho víkendu film zarobil 12.1 milióna českých korún a nasledujúci víkend tržby klesli len o nepatrných 8 percent. Niet divu. Príbeh žien troch generácií, ktoré chcú neporiadnych chlapov vymeniť za poriadnych, si skrátka obľúbi každý. Môže za to nielen výborný námet, ale aj skvelé herecké obsadenie. Ostrieľaná herečka Eliška Balzerová za túto snímku dokonca získala Českého leva za najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe a film tiež dostal ocenenie ako divácky najúspešnejší film.

Zaujímavosťou vo filme je aj milé prepojenie súkromných a pracovných životov hercov Lenky Vlasákovej a Vojtu Dyka. V snímke hrajú partnerov, ktorých delí veľký vekový rozdiel, no ani pre jedného to nie je žiadnou novinkou. Obaja si totiž v skutočnom živote našli partnerov v podobných vekových typoch. Vojta Dyk (35) je ženatý s herečkou Táňou Vilhelmovou (42), s ktorou žije v harmonickom vzťahu 10 rokov. Lenka Vlasáková (48) sa zas po 19 rokoch vzťahu vydala za partnera, tiež herca, Jana Dolanského (43). Nuž, možno aj vďaka tomu sa im to podarilo zahrať tak presvedčivo. Čo poviete?

Sledujte úspešný český film Ženy v pokušení už dnes o 20:35 na JOJke!