Tieto ženy prekročili 50-tku, ale postavu by im mohla závidieť nejedna dvadsiatnička!

Čože je to 50-tka, spieva František Krištof Veselý vo svojej známej skladbe. Pri týchto ženách to platí na sto percent. Okrúhliny už majú za sebou, no stále vyzerajú ako za mlada!

Na Slovensku máme niekoľko herečiek, ktorým by ste určite netipli, že už prekročili 50-tku. Jednou z nich je nepochybne Diana Mórová. Úspečná herečka a porotkyňa súťaže TV JOJ Česko slovensko má talent vo februári tohto roku oslávila 51 rokov. 

Rúžová vraj omladzuje, ale Diana Mórová to rozhodne nepotrebuje. Postavu by jej mohla závidieť nejedna mladšia žena!

Diana Mórová Zdroj: Profimedia

Ďalšou slovenskou herečkou, ktorá prekročila 50-tku je Zuzana Vačková. Tá ju oslávila pred dvomi rokmi, no rozhodne na to nevyzerá. Môže za to aj zdravý životný štýl, ktorého cestou sa vybrala a na jej postave to vidieť. Zuzana Vačková je aktívna na Instagrame, kde pridáva zdravé recepty či niekoľkodňové výzvy, ktoré ju udržujú fit. Skúsite ich?

Aj v zahraničnom showbiznise nájdete niekoľko známych tvári, ktorým by ste ich vek ani zďaleka nehádali. Jednou z nich je herečka a speváčka Jennifer Lopez. 51-ročná Američanka s hispánskymi koreňmi na svojom tele maká niekoľko dní v týždni. Stále aktívne koncertuje a chce byť fit. 

Túto fotku J.Lo pridala pred pár dňami na svoj Instagram. Speváčka sa odfotila bez make-upu s neupraveným drdolom a vyzerá perfektne!

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Herečka Halle Berry oslavovala životné jubileum pred štyrmi rokmi. Úspešná Američka má za sebou niekoľko rolí, pri ktorých sa musela dostať rýchlo do formy, no tá jej ostala do dnešných dní.

Pozrite sa sami ako na sebe Halle Berry maká aj v karanténe!

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Málokto by Gwen Stefani tipol, že už má po 50-tke. Speváčka má stále aktívnu hudobnú kariéru. Prednedávnom vydala nový singel. Popri tom sa však stíha starať o svoju veľkú rodinku. Má tri deti, z ktorých najmladšie má sedem rokov. Mama na plný úväzok chce ostať fit!

Takto vyzerala Gwen pri prome svojho nového singlu Let Me Reintroduce Myself.

View this post on Instagram

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Jedna z najúspešnejších speváčok všetkých čias, Mariah Carey, otvorene priznáva, že mala v minulosti veľké problémy s chudnutím. V roku 2019 sa rozhodla radikálbe zmeniť svoju stravu - vysadila cukor a začala konzumovať najmä chuné bielkoviny. Svoje, samozrejme, spôsobilo aj cvičenie. Zdroje z Careyinho okolia uvádzajú, že sa cíti v najlepšej životnej kondícií. 

Napriek tomu, že plné krivky typické pre Američanku nechýbajú, vidieť, že o svoju postavu sa patrične stará.

View this post on Instagram

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)