Dominika Cibulková sa posťažovala na svoj ťažký údel: TOTO extenistku veľmi trápi!

Extenistka si aktuálne spolu s manželom a synčekom užíva teplo na exotických Maledivách a hoci by sa mohlo zdať, že jej nič nechýba, zrejme je opak pravdou. Pre české médiá sa totiž pred časom posťažovala na to, akú má v slovenskom šoubiznise ťažkú úlohu.

Bývalá tenistka Dominika Cibulková od januára čelila obrovskej kritike verejnosti za viaceré prešľapy. Najprv to bolo prednostné očkovanie proti Covidu, ktoré po vovedení do omylu absolvovala aj so svojím manželom. Za tento skutok sa ospravedlnila a odpracovala si ho ako dobrovoľníčka pri testovaní. Napriek tomu jej to národ „nezabudol“. Kritike čelila aj po tom, čo v bratislavskom Sade Janka Kráľa dostala pokutu za to, že sa jej psík premával bez vôdzky napriek zákazu voľného pohybu psov. Neskôr zas vytočila mnohých Slovákov, ktorí sú pre pandémiu koronavírusu na hranici chudoby, tým, že vycálovala stovky eur za módne vychytávky či doplnky a výstrelky pre seba a synčeka Jakubka. Nuž, a rozhodne si nepomohla ani tým, že po tomto všetkom si s rodinou zbalili kufre a odleteli na luxusnú dovolenku na exotické Maledivy.

Hoci by sa mohlo zdať, že názor Slovákov a hejty ju netrápia, opak je zrejme pravdou. Pre české médiá sa totiž posťažovala na to, akú má ťažkú pozíciu v slovenskom šoubiznise.V médiách sa v súvislosti s očkovaním o mne objavili aj rôzne lži. Napríklad, že neplatím na Slovensku odvody do zdravotného poistenia a dane. Pritom som na Slovensku oficiálne zaregistrovaná a všetko platím,“ povedala Cibulková v rozhovore pre idnes.cz. Extenistku trápi, že ak niekde pomôže, nikto si to ani nevšimne. Ak sa ale „pošmykne“, hneď je z toho kauza. Som človek, ktorý trochu vytŕča z radu, a to niektorým ľuďom nie je po chuti. Viem, že v ľuďoch vzbudzujem emócie. Keď urobím čokoľvek, bude to vnímané pozitívne alebo negatívne, nič medzi tým. Keď urobím dobrú vec a pomôžem niekomu, je o tom malá zmienka, ale keď sa niečo vymyká normálu, som hneď na očiach,“ zhodnotila. Posťažovala sa, napríklad, aj na to, že sa medializovala jej 20eurová pokuta za voľný pohyb psa v Sade Janka Kráľa. „Jeden z týchto policajtov si to odfotil a poslal do bulvárnych novín. Takže zase z toho bola kauza: Cibulková opäť v problémoch,“ vzdychla si. Január a február teda zrejme neboli jej najlepšími mesiacmi, ale v marci sa to snáď už zlepší...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)