Jedna karanténa doma, druhá v zahraničí. Vieme, prečo Erika Barkolová odletela!

Erika Barkolová odletela do Kanady. Dôvodom vycestovania je návšteva jej dcéry, ale aj zaslúžený oddych.

Erika ešte na začiatku tohto roka prekonala koronavírus. „Stále mám pocit, že som v nejakej karanténe. Ale to asi mnohí z nás, pretože začiatkom januára som bola pozitívne testovaná na covid. Dvojtýždňovú karanténu som si odbila na Slovensku," uviedla známa tvár TV JOJ.

Po vyzdravení sa mohla konečne vybrať za svojou dcérou, s ktorou sa už dlho nevideli. Avšak, po príchode do Toronta musela zostať zavretá v byte ďalšie dva týždne. „Kanada má veľmi prísne opatrenia. Akonáhle som sem prišla, musela som si stiahnuť špeciálnu aplikáciu, kde som sa musela pravidelne hlásiť. Okrem toho som musela byť sama v byte. Nesmela som absolútne nikam vychádzať. Kontrolovali ma telefonátmi a neskutočným množstvom otázok," prezradila.

Život v kanadskom Toronte si naplno začala vychutnávať teda až začiatkom februára. Dni trávi najmä so svojou milovanou dcérou Paťkou. „Konečne si to tu tak trochu užívam, nasávam atmosféru mesta," uviedla. 

Kanada má prísne protiepidemické a Erika si užíva najmä prechádzky a pobyt v prírode. Okrem toho sa zdokonaľuje v angličtine. „Mám možnosť chodiť do školy, ale, žiaľ, kvôli covidu je to všetko online. Napriek tomu si to užívam," zdôverila sa moderátorka.

S dcérou Paťkou vyzerajú ako sestry!

Moderátorka si užíva najmä čerstvý vzduch, no nebojí sa ponoriť ani do kanadských vôd, ktoré majú len dva stupne nad nulou!