Simona Krainová provokuje fotkami z pláže, v Česku zatiaľ vládne tvrdý lockdown!

Modelka Simona Krainová je bez pochýb krásnou ženou s dokonalým telom, no často má podľa niektorých ľudí aj slabé stránky, ktoré sa teraz ukázali. V súčasnej dobe ťažkého lockdownu v Česku aj na Slovenku provokuje fotkami z pláže.

Na sociálnej sieti je modelka pojmom. Často tu vedie hádky so svojimi fanúšikmi a odporcami. Očarujúcej modelky sa opäť podarilo rozhnevať si publikum. Momentálne sa Krainová nachádza na luxusnej dovolenke vo francúzskom Svätom Martine. Na jej sociálnej sieti neustále pribúdajú fotografie, ako si to tam so svojou rodinou užíva, zatiaľ čo v Česku panuje tvrdý lockdown a všeobecná nespokojnosť.

Krainová neustále zverejňuje provokujúce fotografie. Na jednej má obnažený zadok, na inej dokonalú postavu v plavkách. Nikoho zrejme neprekvapí, že sa namiesto pozitívnych reakcií a obdivných komentárov dočkala skôr rozčúlených reakcií od jej českých followerov, ktorým súčasná situácia v ich domovine naozaj nepripadá moc na smiech. Lepšie to nie je ani na Slovensku, odkiaľ má modelka tiež veľký počet sledovateľov.

„Niekedy je lepšie naozaj mlčať ... Hlavne, že ste V TOM s nami, vďaka!" Reagovala jedna fanynka, a z jej slov nešlo necítiť iróniu. „Tak to je vtip týždňa, možno aj mesiaca ... Ja tiež súcitím s hladnými, asi im pošlem fotku rezňov s nejakými prázdnymi frázami," pridala sa ďalšia. „Ja sa v práci môžem len každý deň pozerať na to zúfalstvo v nemocnici. Good vibes only ... asi nie ... sorry ako," Kritizovala iná. Hoci Krainová zvyčajne na všetky negatívne slová veľmi ostro odpisuje, tentoraz sa zdržala akejkoľvek reakcie.