Nezabudnite na MDŽ! Slovenské ifluencerky ho majú každý deň vďaka týmto veciam vo vzťahu. Inšpirujte sa!

Medzinárodný deň (MDŽ) tradične pripadá na 8. marca. Môže sa stať, že na svoje milované v ťažkých časoch zabudneme. Známe slovenské influencerky vás môžu inšpirovať svojimi idylickými vzťahmi.

Ak vám MDŽ príde skôr ako komunistický prežitok, neznamená to, že ho tak vníma aj vaša partnerka. Nemusíte jej zrovna zháňať kyticku karafiátov v zatvorených kvetinárstvách. Úspešné slovenské influencerky sa pýšia dlhoročnými vzťahmi a k štastiu vôbec nepotrebujú drahé dary.  

Alžbeta Saloňová kedysi randila s youtuberom Selassiem. Rozišli sa v dobrom a dnes je Betka opäť šťastne zadaná. Svojich fanúšikov si získala najmä autenticitou svojich videí a fotografií. A tú vnáša aj do svojho vzťahu s novinárskym kolegom Jakubom Prokom. 

Betka priznáva, že medzi ňou a jej partnerom občas dôjde k nezhodám kvôli zbytočnostiam, no o to je vzťah pevnejší.

View this post on Instagram

A post shared by @beth.sal

Lucia Hrušková, ktorá je známa na sociálnych sieťach pod menom Lucy Pug niekoľko rokov žije so svojim kolegom Influencerom a youtuberom Danielom Štrauchom známym ako GoGo. Na ich sociálnych sieťach môžete nájsť niekoľko krásnych vyznaní jeden pre druhého. 

Mladí slovenskí influenceri zažili nejednu krízku a rozchod, no opäť sa k sebe vrátili.

View this post on Instagram

A post shared by Lucy? (@lucypug)

Potom, čo sa Martina Horňáková alias Moma rozišla v roku 2018 so svojim kolegom youtuberom Expl0itedom, chvíľu jej trvalo kým sa s rozchodom vyrovnala. Známa youtuberka pridala niekoľko videí, v ktorých ste ju mohli vidieť ako silnú vyrovnanú ženu a radila tak mnohým ženám, ktoré si prešli podobnom situáciou.

Mnohé sa Momou mohli inšpirovať v tom, že žiadny rozchod nie je koncom, ale v živote na každú z nás čaká pravdepodobne niečo oveľa lepšie.

View this post on Instagram

A post shared by Moma (@martinahornakova)

Make-up artistka Radka Kováčová, ktorú na Intagrame nájdete pod menom @grwrady je od roku 2019 vydatou ženou. So svojim dlhoročným priateľom si povedali áno v Anglicku, kde spoločne žijú. Jej partner je pre ňu obrovskou podporou pri jej práci a to je niečo, čo by malo byť súčasťou každého vzťahu. 

Radka jeden príspevok zo svadby komentovala slovami, že v živote vyhrala v momente, keď spoznala svojho partnera. To je vyznanie!

View this post on Instagram

A post shared by Rady (@grwrady)

Lucia Kučerová, ktorá ma aktuálne na svojom instagramovom účte viac než 2 milióny sledovateľov sa nie tak dávno rozviedla po 12-ročnom vzťahu. Dnes je však všetko inak a smútok z rozchodu zaháňa krásna influencerka v náručí fitnesáka Kristiána Grejtáka. Jeden z príspevkov Lucia komentovala slovami: „Objímajte ľudí, ktorých máte radi, povedzte niekomu, keď vám chýba, urobte ľudí šťastnými zdieľaním svojej lásky,..."

Vrana k vrane sadá. O Lucii a Kristiánovi to určite platí minimálne, čo sa vzhľadu týka.