Dominika Cibulková synčeka rozmaznáva: Luxusné taniere a príbor v cene mesačného platu!

Syn bývalej tenistky ešte nemá ani rok, no už je majiteľom mnohých luxusných kúskov. Do ich rodinnej zbierky prepychu najnovšie pribudol jedálenský servis pre drobčeka za stovky eur!

Bývalá tenistka Dominika Cibulková je známa tým, že si potrpí na kvalitu a často za ňu neváha zaplatiť aj horibilné sumy. Rozhodne však nešetrí ani na svojom synčekovi Jakubkovi, ktorý je od narodenia obklopený luxusom a prepychom. Prvorodené dieťa zahrňuje okázalými módnymi kúskami či detskými vecičkami, za ktoré bez problémov vysolí majland. V minulosti sa na sociálnej sieti, napríklad, pochválila tým, že mu zadovážila pravú striebornú lyžičku z luxusného amerického klenotníctva v prepočte za viac než 100 eur, dizajnérsku striebornú hrkálku, ktorej cena sa pohybuje okolo 370 eur, značkové papučky za viac než 100 eur či luxusnú deku tiež za stovky eur.

V míňaní peňazí na prepychové kúsky neprestala ani po vlne kritiky, ktorá sa na ňu za to spustila. Najnovšie sa svojim fanúšikom pochválila ďalšou vychytávkou. Jakubkovi zadovážila porcelánovú jedálenskú súpravu od známeho francúzskeho módneho domu, ktorej cena je na oficiálnej internetovej stránke vyčíslená na 800 eur. Honosný kufrík ozdobený zvieratkami obsahuje úhladne uložený tanierik, misku, šálku a príbor. Radosť pyšnej mamičky bola z jej príspevkov evidentná, no otázkou ostáva, či tento luxus oceňuje aj jej niekoľko mesačný synček…