Zuzana Plačková bez dovolenky dlho nevydržala. Relax jej však narušila TÁTO nepríjemnosť!

Zuzana Plačková opäť dráždi bežných Slovákov. Po tom, čo v januári navštivila Zanzibar, ani nie o mesiac neskôr sa vybrala na ďalšiu dovolenku.

Známa slovenská influencerka a podnikateľka tentokrát navštívila Dominikánsku republiku. Je len marec a teplo si u nás zatiať užívať nemôžeme, Zuzana nevydržala dlho čakať, aby sa mohla predviesť v letných outfitoch a bez povinného nosenia rúška. 

Jej cestu na dovolenku však sprevádzali nepríjemnosti. A tými boli stratené kufre. Tých sa Zuzana s manželom a ďalšími priateľmi, s ktorými sa na dovolenku vybrali, dočkali až o dva dni. „Kufríčky nemáme, ostali asi vo Frankfurte. Máme len tieto prirúčné," posťažovala sa Zuzana. Ale ja už som si zvykla, mne sa vždycky musí niečo stať, keď prídem na dovolenku."

Zdroj: IG - @queen.plackova

Kufrov sa napokon dovolenkári dočkali až o dva dni. „Najväčší dar k MDŽ. Došli nám kufre. Nebudeme nahatí." tešila sa bývalá účinkujúca Hotela Paradise. 

Zdroj: IG - @queen.plackova

​Letovisko Punta Cana v Dominikánskej republike vyhľadávajú viacerí prominenti. Ide o destináciu plnú luxusných rezortov. Pozrite sa sami, ako to tam vyzerá!

Každá izba má súkromný bazén!