Ewa Farna srší sebavedomím! Previedla sa v TAKÝCHTO sexi outfitoch!

Fotenie pre český časopis Dieta si Ewa Farna náramne užila. Každú chvíľu sa speváčka pochváli novou a viac odvážnu fotkou.

Česká peváčka s poľskými koreňmi celý svoj doterajší život počúvala len negatívne reči na svoju postavu, ale s príchodom materstvo sa všetko obrátilo. Je z nej poriadne sexi mamina!

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Už to, že speváčka kývla na fotenie do Diety, je veľký pokrok, ktorý svedčí o tom, že Ewa je so svojím telom spokojná. „Získala som k telu obdiv ako nikdy a chcem sa o neho láskyplne starať a milovať ho také, aké je," hovorí v rozhovore pre marcové vydanie mesačníka.

Farna sa pochválila ďalšími snímkami, na jednej z nich je zachytená len v čiernom body a rozopnutom ružovom saku. „Evi, Vy ma ser ... Vyzeráte skvele a ste dobrá, že sa vám podarilo dať pár kíl dole aj v tejto dobe. Mne sa deje pravý opak, aj keď vám to pristalo aj predtým, "okomentovala jej figúru jedna z fanúšičiek na sociálnej sieti.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Na ďalších fotkách speváčka opäť prekvapila, a to korzetom utiahnutým tak, že má doslova osí pás. Jej ženskosť potom podčiarkujú kozačky do polovice stehien! Ewa proste vie, ako zaujať.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)