Tina a Separ sa priznali akým spôsobom sa rozišli: Zachovali sa ako dvaja pubertiaci!

Správa o rozchode speváčky Martiny Csillaghové alias Tiny a rapera Michaela Kmeťa, známejšieho pod prezývkou Separ, prišla ako blesk z čistého neba. Pár, ktorý neskôr pripustil dlhodobejšie problémy, sa vraj na ukončenie vzťahu dohodol po šiestich rokoch manželstva v správe.

Známa manželská dvojica oznámila vlani v lete na sociálnej sieti koniec manželstva. Pár vychovával dve deti, spoločnú dcéru Tiu Lilianu a syna Leonarda, ktorého má speváčka z predchádzajúceho vzťahu s futbalistom Richardom Lasikom.  

Zdroj: Instagram/Tina

„Témy, o ktorých sme sa rozprávali, sme začali vidieť z rôznych uhlov a nenachádzali prienik. Preto sme sa po veľmi ťažkej a nie jednoduchej úvahe rozhodli, že kým to ide v láske a mieri, necháme jeden druhého ísť svojou cestou," napísal na sociálnu sieť Separ krátko po tom, čo táto smutná novinka presiakla do médií. Lenže až teraz popisuje, ako k rozhodnutiu vlastne došlo.

Jedného dňa Separovi od Tiny prišla sms správa, v ktorej sa ho pýtala, či to má ešte zmysel.  Pár sa rozišiel v štýle tínedžerov, teda SMSkou. Vďaka tomu je jasné, kto dal kopačky komu.

Bývalí manželia majú spoločnú dcérku Tiu Lianu.

View this post on Instagram

A post shared by ꧁????꧂ (@tinaslovakia)

Médiá jednu dobu špekulovali, že príčinou ich odcudzenia bola mladá inluencerka Cynthia, s ktorou Separ v minulosti spolupracoval. Kráska, ktorú s raperom vraj spája dlhoročné priateľstvo, totiž nafotila Separovu kolekciu oblečenia a účinkovala aj v jeho klipe.

Keď potom Cynthia ich spoločnú fotografiu okomentovala emotikonami v tvare srdiečka, útočili na rapera jeho rozčarovaní fanúšikovia, ktorí nechápali, ako mohol vymeniť Cynthiu za svoju Tinu. „Vôbec nechápem, odkiaľ sa vie, kto sa s kým rozišiel a kto s kým chodí. Hneď sa vyvodzujú závery ako u veštkyne,"  reagoval vtedy nahnevaný Separ.

Bývalí manželia ešte pred nedávnom absolvovali spoločnú dovolenku v Dubaji aj s deťmi. Je teda zjavné, že spolu vychádzajú a nechcú mať medzi sebou zlé vzťahy. Krátko na to, ako sa Separ vrátil z Dubaja, vybral sa však na spoločnú dovolenku aj so spomínanou Cynthiou. Podľa instagramových účtov oboch sa nachádzajú na Zanzibare, z ktorého sa nedávno vrátila napríklad aj influencerka Zuzana Plačková.  

Z jednej dovolenky na druhú. Tentokrát však v inej spoločnosti.