Chlapček z filmu Muži v nádeji je už takmer dospelý chlap: Odpadnete, ako teraz vyzerá!

Známy detský herec sa po prvý raz postavil pred kameru ešte ako 18- mesačné dieťa. Odvtedy však pretieklo Dunajom veľmi veľa vody a rozkošný chlapček o pár mesiacov prekročí prah dospelosti. Pozrite sa, ako teraz vyzerá!

Hovorí sa, že plynutie času si najviac uvedomujeme na deťoch – či už na svojich alebo na tých cudzích. Český herec Filip Antonio je toho živým príkladom. Narodil sa s veľkými hereckými a hudobnými vlohami a pred kameru sa po prvý raz postavil len ako 18- mesačné dieťa v seriáli Bazén. Odvtedy účinkoval v mnohých českých seriáloch, úspešných filmoch či muzikáloch, akými sú napríklad Modrý kód, Líbaš jako Bůh, Muži v naději, Ako básnici čakajú na zázrak či Špunti vo vode. Na pľaci sa objavoval s tými najväčšími slovenskými a českými hereckými hviezdami, pre ktoré bol doslova miláčikom.

Čas však letí a z malého rozkošného chlapčeka je dnes mladý muž. Filip totiž v septembri oslávi 18. narodeniny a pri pohľade na jeho najnovšie fotky je až neuveriteľné, ako sa zmenil. Čo ale ostalo rovnaké, je jeho hudobný a herecký talent, ktorý určite zdedil po svojej mame Ditě Hořínkovej, ktorá je úspešná česká herečka a speváčka. Nuž, jablko nepadlo ďaleko od stromu!

Sledujte film Muži v naději už dnes o 20:35 na JOJke!