Anorexia a večné diéty na Celeste Buckingham nechali svoje stopy: Zdravotné problémy!

Sympatická a talentovaná speváčka pred rokmi verejne priznala, že bojovala s mentálnou anorexiou ako aj s psychickými problémami. Hoci tieto časy sú už, našťastie, dávno zažehnané, obdobie hladovania a diét nechalo na jej mladom tele veľké stopy!

Talentovaná a úspešná speváčka Celeste Buckingham pred pár rokmi prelomila veľké spoločenské tabu a otvorene prehovorila o svojich problémoch s príjmom potravy. Mladučká tmavovláska v čase rozbehu svojej kariéry totiž bojovala s mentálnou anorexiou i s depresiami. Všetko sa to prevalilo, keď som začala profesionálne spievať. Mala som pocit, že si musím úspech a slávu zaslúžiť. No a všetci slávni ľudia sú predsa krásni a štíhli. Vtedy som veľmi schudla a začala mať problémy s anorexiou,“ povedala ešte v roku 2018. Váha krásnej dvadsiatničky niekoľko rokov výrazne kolísala, čo bolo dôsledkom nesprávnych stravovacích návykov.

Hladovanie sa podľa jej slov striedalo s konzumovaním nezdravej stravy a sekundovalo tomu aj úmorné cvičenie. Celeste si týmto životným štýlom dokonca uhnala zdravotné problémy, s ktorými sa konečne rozhodla popasovať. „Už dlhé roky mám problém so žalúdkom aj s váhou - po všetkých náročných diétach a pokusoch schudnúť som zistila, že som si poriadne zničila žalúdok. Ale milujem varenie a milujem jesť. Keď som sa presťahovala na Madeiru, konečne som mala čas ísť na poriadne vyšetrenie, ale aj si zmeniť moju dennú stravu,“ napísala Buckingham na Instagrame. Okrem medicínskeho riešenia zdravotných problémov sa k nim postavila čelom aj tým, že zmenila svoj jedálniček a stravuje sa naozaj zdravo a vyvážene. Som na seba celkom hrdá, ako som si zmenila prístup k jedlu, potom som to prekonala tak, že som do seba dávala samé nezdravé veci, ale konečne mám pocit, že idem správnym smerom. Konečne jem zdravé a chutné veci, a nemám výčitky svedomia,“ zhodnotila. Držíme palce!