Odzvonilo celebritným dovolenkám? Majk Spirit to ešte stihol!

Vyzerá to, že Zanzibar sa stal obľúbenou destináciou viacerých slovenských celebrít. Ďalším, kto tam zavítal je raper Majk Spirit.

Slovenská vláda rozhodla o tom, že cesta do zahraničia za rekreáciou je po novom zakázaná. Zahraničné krajiny sa však stali obľúbenou destináciou viacerých slovenských prominentov. Môže za to nepochybne aj to, že v mnohých exotických krajinách sú protiepidemické pravidlá benevolentnejšie ako u nás. 

Na Zanzibare sa momentálne nachádza raper Separ, prednedávnom tam zavítala aj Zuzana Plačková, po nich sa tam vybral tiež Majk Spirit so svojou rodinkou.

Úspešnému raperovi sa však neušla kritika na Instagrame: „Načo dávať fotky a dráždiť... Potichu v kľude podovolenkujem a nemusím to vešať ľuďom na nos," reagoval jeden zo sledovateľov na jeho sociálnej sieti. „Sa mi zdá že hviezdy zabúdajú, že aj iná práca je potrebná . Nie len zábavný priemysel, ale každá práca sa má ctiť. Je super že celebrity majú možnosti cestovať, užívať si. Ale morálne je to kde? Niekto ťažko pracoval, aby vznikol tento svet. Ľudia potrebujú aj únavu, ale je to nevyvážene a vôbec nepôsobí dobre, ako sa celebrity v zime ukazujú na pláži. Sme tak bohatí, aby sme si mohli platiť tak drahú zábavu?" uviedol ďalší fanúšik pod príspevkom, ktorý Majk Spirit zdieľal zo svojej dovolenky.

View this post on Instagram

A post shared by Majk Spirit (@majkspirit)