Majk Spirit reaguje na kritiku: Svoju cestu na Zanzibar neľutuje a neprajníkom posiela jasný odkaz!

Slovenský raper Majk Spirit sa ocitol pod vlnou kritiky svojich fanúšikov aj neprajníkov. Napriek zlej situácií v súvislosti s pandémiou koronavírusu vycestoval na zahraničnú dovolenku. Závistlivcom poslal jasný odkaz.

Majk Spirit sa vo svojom facebookom statuse posťažoval, že mu jeho sledovatelia na sociálnych sieťach píšu komentáre a neustále posielajú správy. Podľa jeho vyjadrení je jasné, že ide o negatívne reakcie na jeho  dovolenku na Zanzibare. Napriek tomu, že raper uviedol, že vysvetľovať, prečo túto cestu podstúpil nemusí, spravil tak. 

Je zjavné, že Majkovi pribúdajúca kritika nie je ľahostajná. Obhajuje sa tým, že dovolenku už raz zrušiť musel a nechcel tak spraviť znova. "...mali sme sem letieť takto pred rokom, v marci 2020, ale na poslednú chvíľu sme to zo solidarity zrušili... Snažili sme sa potom nájsť termín na jeseň, ale prišla druhá vlna, tak sme to zase posunuli... Teraz do tretice sme si povedali že to už nezrušíme, uviedol na svojich sociálnych sieťach.

Raper vie, že praví fanúšikovia za ním stoja napriek všetkému, sám uvádza, že sa stretáva aj s pozitívnými reakciami: "Fanúšikovia mi píšu, nech toho zdieľam ešte viac, že im to zlepšuje dni a prináša trochu pozitivity...,"

Majk Spirit so svojou 5-mesačnou dcérkou.

Pre 36-ročného rapera sú dôležitejšie ako názory verejnosti rodinné zážitky: "10 rokov som poctivo pracoval a často si odopieral dovolenky a sociálny život, lebo som vedel, že si to vsetko vynahradím, keď si založím rodinku..."