TOTO sú najviac pracujúce celebrity z Hollywoodu, Británie a Austrálie: Povedali by ste to na nich?

Kto z Hollywoodu trávi najviac čas na nakrúcaní? To sa snažil zistiť nový prieskum spoločnosti Resume.io. Výsledly vás možno prekvapia.

V novej štúdií Resume.io preskúmali vedci životopisy databázy IMDb (databáza informácií o filmových hviezdach, filmoch, televíznych reláciach, reklamách a videohrách) viacerých hollywoodskych tvárí. Zistiť chceli, ktoré známe tváre patria medzi najväčších pracantov.

Medzi najťažšie pracujúcich sa zaradiil komik Kevin Hart, ktorého dnes môžete vidieť na obrazovkách TV JOJ v premiére filmu Večerná škola. V zozname nájdete tiež Jimmyho Kimmela, ktorý je populárny svojou úspešnou talkshow. Pánov v tabuľke sprevádzajú viaceré dámy, medz nimi moderátorka Oprah Winfrey či Ellen DeGeneres.

Americký moderátor Jimmy Kimmel so svojou talkshow v USA trhá rekordy sledovanosti.

Zdroj: Profimedia.sk

Vyhrávajú komici a moderátori

V Británií rebríčku dominuje moderátor talkshow James Corden. Na druhom mieste je taktiež moderátor, a to Piers Morgan, ktorý bol donedávna súčasťou relácie Good Morning Britain. Pomyselný bronz putuje Masterchevovi Gordonovi Ramseymu. 

Za Austráliu je tu zmena. Napriek tomu, že na prvom mieste je taktiež šéfkuchár Curtis Stone, druhé obsádza herečka Cate Blanchet. Tú dopĺńa ďalšia herečka, ktorou je Rebel Wilson. 

Austrálčanka Cate Blanchet je držiteľkou niekoľkých ocenení, medzi nimi aj prestížneho Oscara.

Zdroj: Profimedia.sk

Celý zoznam si môžete pozrieť TU.

Sledujte film Večerná škola, v ktorom uvidíte herca Kevina Harta, dnes o 20.35 na JOJke!