Keď sa spojí príjemné s užitočným: TOP 15 vzťahov, ktoré vznikli pri nakrúcaní filmu!

Nakrúcanie hollywoodskeho filmu podľa všetkého funguje aj ako neplánovaná zoznamka. Ako inak by sa dal vysvetliť fakt, že množstvo známych párov snov sa dalo dokopy práve na pľaci. Niektoré vydržali kratšie, iné dlhšie a zopár má tak pevné základy, že žijú v harmónii dodnes.

Tom Hanks a Rita Wilson – Písal sa rok 1985, keď si táto dvojica zahrala hlavné úlohy vo filme Blázni a dobrovoľníci. Práve počas práce na tejto snímke medzi nimi preskočila iskra, dali sa dokopy a našli v sebe životných partnerov. Tom a Rita žijú v šťastnom a harmonickom manželstve dodnes.

Tom Cruise a Nicole Kidman – Láska jedného z najznámejších hollywodskych párov vzbĺkla v roku 1989 na nakrúcaní filmu Dni hromu. Ich manželstvo vydržalo sympatických 11 rokov, pričom si spolu adoptovali dve deti. Rozviedli sa v roku 2001.

Brad Pitt a Gwyneth Paltrow – Oscarový film Sedem z roku 1995 nepriniesol Bradovi len celosvetovú slávu, ale aj partnerku. Na nakrúcaní sa zoznámil s Gwyneth, ktorá vo filme hrala jeho manželku. Zahľadeli sa do seba, stal sa z nich pár a časom sa dokonca zasnúbili. Ich vzťah sa ale v roku 1997 rozpadol.

Brad Pitt a Angelina Jolie – Keď už hovoríme o Bradovi, musíme spomenúť aj jeho vzťah s Angelinou Jolie. Zoznámili sa a následne aj zblížili počas nakrúcania filmu Pán a Pani Smithovci. V tom čase bol však ženatý s Jennifer Aniston. Po celosvetovom škandále sa s ňou rozviedol a oči mal už len pre Angelinu. Po 12. rokoch sa však rozišli aj oni.

Johny Depp a Vanessa Paradis – Známy búrlivák sa na prvý pohľad zamiloval do francúzskej herečky a speváčky počas nakrúcania filmu Deviata brána v Paríži. Hoci spolu v snímke nehrali, práve režisér mysterióznej chuťovky vzal Johnnyho na večeru do hotela na Rue Saint-Honoré, kde Vanessu spoznal. Osudový vzťah im vydržal 14 rokov a majú spolu dcéru Lily-Rose Depp.

Leo Schreiber a Naomi Watts – Párik sa zoznámil na nakrúcaní filmu Farebný závoj a láska im vydržala až 11 rokov. Hoci sa potom rozišli, dodnes sa kamarátia a vychádzajú spolu veľmi korektne. Na eventoch sa neobchádzajú a dokonca ich paparazzi párkrát videli spoločne behať.

Javier Bardem a Penélope Cruz Jeden z najstabilnejších a najharmonickejších párov v Hollywoode vznikol na nakrúcaní filmu Vicky Cristina Barcelona v roku 2008. O dva roky sa už španielski herci zosobášili, majú spolu dve deti a dodnes žijú veľmi šťastne a spokojne.

Daniel Craig a Rachel Weisz – Predstaviteľ Jamesa Bonda spoznal ženu svojho života na nakrúcaní filmu Dom hrôzy v roku 2010. S krásnou brunetkou majú spoločnú dcérku a svoje súkromie si dosť strážia.

Channing Tatum a Jenna Dewan – Lásku na pľaci našli aj známy sexsymbol a krásna herečka a tanečníčka pri nakrúcaní obľúbeného tanečného filmu Let´s Dance v roku 2006. Manželstvo sa im v roku 2019 rozpadlo. Majú spolu dcérku Everly.

Robert Pattinson a Kristen Stewart – Upírska sága Twilight sa stala osudnou pre týchto dvoch ľudí, ktorí sa počas jej nakrúcania do seba zaľúbili. Vzťah im vydržal do roku 2013.

Ryan Reynolds a Blake LivelyJeden z najatraktívnejších párov Hollywoodu sa zoznámil pri nakrúcaní filmu Green Lantner v roku 2010. O rok na to spolu začali randiť a v roku 2012 sa aj zosobášili. Dodnes žijú v spokojnom manželstve a majú spolu tri deti.

Mila Kunis a Ashton Kutcher Zdroj: Profimedia

Mila Kunis a Ashton Kutcher – Mila a Ashton sa po prvý raz stretli pri nakrúcaní seriálu Tie roky sedemdesiate, no vtedy ešte nenastal ich čas. Zlomilo sa to medzi nimi v roku 2012, keď spolu začali oficiálne chodiť. V roku 2015 sa zobrali a majú spolu dve deti.

Michael Fassbender a Alicia Vikander Nemecký fešák a švédska kráska sa dali dokopy počas nakrúcania filmu Svetlo medzi oceánmi v roku 2014. O tri roky neskôr mali svadbu a sú spolu dodnes.

Rami Malek a Lucy BoyntonNa nakrúcaní sa zoznámila aj predposledná dvojica z nášho zoznami. Vo filme Bohemian Rhapsody hral Rami Freddieho Mercuryho a Lucy jeho priateľku Mary Austin. Osud to zariadil tak, že sa herecká dvojica dala dokopy a sú spolu dodnes.

Joaquin Phoenix a Rooney Mara Zdroj: Profimedia

Rooney Mara a Joaquin PhoenixHerci boli dlhé roky dobrí priatelia, no celé sa to zlomilo pri nakrúcaní historickej drámy Mária Magdaléna, kde Joaquin stvárňuje Ježiša Nazaretského a Rooney Máriu Magdalénu. Poriadne to medzi nimi zaiskrilo a láske sa nedalo zabrániť. Aj napriek vekovému rozdiel tvoria krásny a stabilný pár.

Sledujte výpravný historický film Mária Magdaléna už dnes o 20:35 na JOJke!