TIETO hollywoodske hviezdy prepožičali hlas postavičkám z rozprávky Spievaj!

Úspešná animovaná komédia Spievaj nie je len pre fanúšikov hudby a tanca, nadchne tiež všetkých milovníkov zvierat. O to viac tých spievajúcich!

Rozprávka nie je len pre deti, skvelo sa pri nej zabavia aj dospeláci. Hlavnú úlohu si v nej strihli viaceré hollywoodske hviezdy. Medzi nimi dokonca oscaroví herci. Možnosť prepožiť svoj hlas spievajúcemu zvieratku sa im pravdepodobne už nenaskytne!

Svoj hlas jednej z hlavných postáv prepožičala Scarlett Johansson známa napríklad z Avengerov. Tej sa ušla rola dikobraza Ash. Ďalšia známa blondínka, hereča Reese Witherspoon, nadabovala jedno z prasiat menom Rosita. 

Sexi blondínka ako dikobraz. V rozprávke Spievaj je všetko možné! 

Scarlett Johansson Zdroj: Profimedia

A aby hviezd nebolo málo, jednu z rolí prijal oscarový herec Matthew McConaughey, Viete si predstaviť koalu s jeho hlasom? Vo filme Spievaj je všetko možné! Okrem hercov môžete počuť nielen hovoriť, ale aj spievať speváčku Tori Kelly. Tá nadabovala slonicu Meenu. 

V roku 2022 by sa diváci mali dočkať podľa informácií filmového webu Digital Spy pokračovania tejto úspešnej muzikálovej rozprávky. Svoju účasť v nej opäť potvrdila Scarlett Johansson, Reese Witherspoon, Matthew McConaughey, no pripojí sa k nim aj spevák Pharrell Williams známy hitom Happy. 

Vo videu nájdete ďalšie známe tváre, ktoré dabujú spievajúce zvieratká:

Sledujte animovaný film Spievaj dnes o 15.40 na JOJke!