Ozdobou ich krásy je úsmev! TIETO známe Slovenky make-up nepotrebujú!

V dnešnej dobe len ťažko hľadať prirodzenú krásu. Fotografie celebrít sú hodiny upravované, aby napokon mohli byť publikované. Tieto herečky, moderátorky či speváčky tráviť čas zbytočnými úpravami rozhodne nepotrebujú.

Na žene vidieť, ak sa o seba stará. Tieto Slovenky používajú a propagujú kvalitné kozmetické prípravky, čo sa jednoznačne odzrkadľuje na ich pleti. Rolu však určite zohrávajú aj gény a zdravý životný štýl. Na svoje sociálne siete sa nehanbia pridať fotografie úplne bez make-upu, práve naopak hrdo sa nimi pýšia!

Jednou z nich je Soňa Skoncová, ktorú v týchto dňoch naplno zamestnáva starostlivosť o novonarodené dieťa. Čas teda využíva zmysluplnejšie ako prácou na dokonalom make-upe. Maminou na plný úväzok je aj herečka Mirka Partlová, ktorú môžeme na Instagrame často vidieť bez líčenia. Starostlivosť o syna si vychutnáva nová moderátorka ČSMT Jasmina Alagič, ktorej by len málokto tipol, že už je mamou.

Tvár Mirky Partlovej zdobí častejšie ako make-up prirodzený úsmev!

Modelky by vraj mali byť prirodzené krásne. O Karolíne Chomistekovej a Michaele Kocianovej to stopercentne platí. Ambasádorka Elite Model Look Slovakia sa aktuálne kvôli práci nachádza v zahraničí. Bývalá víťazka Miss Slovensko, Karolína Chomisteková, je propagátorkou viacerých kozmetických firiem, čo sa odzrkadľuje aj na jej dokonalej pleti, no pridáva sa k tomu tiež jej zdravý životný štýl. 

Michaela Kocianová sa nepýši len dokonalou postavou, ale aj prirodzene krásnou tvárou!

Pozrite si fotografie ďalších známych Sloveniek, ktoré make-up ku krásne nepotrebujú: