Dámy, máte smolu! Superman Henry Cavill je zadaný. TAKÉTO telo má doma jeho priateľka!

Americký herec je veľkým lámačom sŕdc Hollywoodu. Jeho list bývalých priateliek je skutočne hviezdny. Prednedávnom sa na verejnosti objavil s novou známosťou.

Medzi bývalé partnerky Henryho Cavilla patrí Kaley Cuoco známe zo seriálu Teória veľkého tresku. Ich vzťah vyšiel na verejnosť v roku 2013. Tak rýchlo ako ich románik vzplanul, však aj zhasol. O pár týždňov sa známa dvojica prestala schádzať.

View this post on Instagram

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Medzi ďalšie známe ex herca patrí fitneska Lucy Cork. S tou tvorili pár od roku 2017 do roku 2018. Pre Henryho je vzhľad jeho partnerky určite dôležitý. Svedčí o tom aj jeho ďalšia bývalá priateľka Gina Carano. Americká herečka, ktorá je zároveň fitnes modelkou a bývalou umelkyňou zmiešaných bojových umení, učarovala 37-ročnému Supermanovi a Witcherovi v roku 2012.

View this post on Instagram

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Na verejnosti sa pred nedávnom zjavil ruka v ruke s novom ženou. Jeho nová priateľka nie je verejne známa a možno je to dobré znamenie po jeho známych ex. Žeby sa herec konečne usadil? Jeho bývalé priateľky však majú niečo spoločné - radi cvičia.

Nová priateľka Henryho Cavilla sa miestami podobá na Kaley Cuoco.

Sledujte premiéru filmu Nočný lovec, v ktorej uvidíte Henryho Cavilla, dnes o 20.35 na JOJke!