Po známej bacuľke niet ani stopy: O 30 kíl ľahšia Rebel Wilson vytasila svoje NAHÉ telo!

Talentovaná herečka patrila dlhé roky medzi známe bacuľky a za svoje kilá sa nikdy nehanbila. Minulý rok sa však rozhodla s nadváhou skoncovať kvôli zdraviu. To sa jej podarilo a svoje nové a schudnuté telo ukazuje nielen v provokatívnych outfitoch! Pred pár dňami sa totiž opaľovala nahá!

Rebel Wilson mala odjakživa kypré tvary, no nepôsobilo to tak, že by sa za ne hanbila. Práve naopak. Bacuľatú postavu, ktorou bola typická, vždy vystavovala na obdiv vo vypasovaných šatách. Vybudovala si úspešnú hereckú kariéru a bola obsadzovaná v mnohých filmoch. Vyvrátila tak mýtus o tom, že kariéru v Hollywoode môžu urobiť len chudé herečky. Napriek tomu, že bola so sebou spokojná, začiatkom minulého roka sa po vzore speváčky Adele pustila do radikálneho znižovania váhy. Aj keď to nie je o čísle na váhe, je to o tom byť zdravý," povedala vtedy Rebel. Vďaka zmene jedálnička a tvrdej drine s trénerom sa jej podarilo dosiahnuť vytúženú métu a schudla neuveriteľných 30 kíl.

Jej premena je doslova dychberúca, čo si zrejme uvedomuje aj samotná blondínka. Niet preto divu, že svoje nové schudnuté sexi telo pravidelne vystavuje na obdiv v provokatívnych outfitoch. Pred pár dňami sa dokonca fanúšikom na sociálnej sieti pochválila tým, že sa na jarnom slniečku opaľovala tak, ako ju pán Boh stvoril. Keď v Londýne vykukne slnko, hneď sa slním nahá,” napísala herečka k videu, v ktorom sa tvári veľmi zvodne a koketne. Zdá sa, že si teda svoj sexepíl plne uvedomuje a užíva si ho.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Sledujte film Podfukárky s herečkou Rebel Wilson už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Rebel Wilson