To je ale radikálna premena: Aha, čo musel urobiť Vojta Kotek kvôli filmu Vlastníci!

Jednu z hlavných úloh si v českej komédii Vlastníci zahral aj známy herec Vojtěch Kotek. Aby svoju postavu zahral naozaj vierohodne, musel kvôli nakrúcaniu prejsť poriadnou zmenou. Akou?

Český herec Vojta Kotek sa dostal do povedomia ľudí ešte v roku 2004 vďaka filmu Snowboarďáci. Spolu s Jirkom Mádlom vtedy na seba upozornili a od tých čias obaja patria k tým najobsadzovanejším hercom mladšej hereckej generácie. Vojtěch, ktorý v januári oslávil 33. narodeniny má na konte množstvo úspešných snímok, ako napríklad Rafťáci, Padesátka, Prázdniny v Provence, Cez prsty či Posledná aristokratka.

Jedným z najnovších filmov, v ktorých sa blysol, je aj komédia Vlastníci. Nuž, a práve kvôli úlohe v tomto príbehu musel radikálne zmeniť imidž. Aby tridsiatnik Kotek pôsobil vo filme staršie a tým pádom aj vierohodnejšie, kvôli nakrúcaniu výrazne pribral. Kilá navyše hercovi naozaj vizuálne pridali na veku a posilnili to aj fúzy či usadnutejší šatník. Po nakrúcaní sa potom vrátil nazad na svoju váhu a v priebehu troch mesiacov schudol neuveriteľných 17 kíl. Zdá sa teda, že priberanie a chudnutie kvôli filmovým rolám nie je len záležitosťou Hollywoodu.

Sledujte komédiu Vlastníci už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Vojta Kotek